Eski HDD yeni PC ye takma

Ayat

80+
Reaksiyon skoru
29
Sa beyler benim eski pcnin 500 gb hdd si vardı yeni sistemde 480 gb ssd var üstüne bide onu kullanırsam benim için çok iyi olur acaba nasıl kullanıcam yardımcı olabilirmisiniz ?

(hdd nin içinde windows vs vs kurulu nasıl boşaltıp nasıl takıcam uyarmı hiç bi fikrim yok )

Hdd bu beyler yardımcı olursanız sevinirim:

Ekler

• image.webp
    image.webp
    765.4 KB · Hit: 95
  • image.webp
    image.webp
    797.3 KB · Hit: 88
Normal bir şekilde açıp, Windows açıkken formatlayabilirsiniz.

Bu HDD'yi SATA kablosu ile anakarta takacaksın sonrasında zaten SSD'nde Windows yüklü, otomatik olarak oradan Boot eder zaten, etmezse de kendin girebilirsin orasında sıkıntı yok. Windows'a girdikten sonra Disk Yönetiminden veya direkt olarak biçimlendir diyerek temizleyebilirsin. Gayet kolay bir işlem.

Sata kablosuyla anakarta bağlayıp normal bir şekilde açın ve sonra bilgisayarımdan biçimlendirin

Sa beyler benim eski pcnin 500 gb HDD si vardı yeni sistemde 480 gb SSD var üstüne bide onu kullanırsam benim için çok iyi olur acaba nasıl kullanıcam yardımcı olabilirmisiniz ?

(HDD nin içinde windows vs vs kurulu nasıl boşaltıp nasıl takıcam uyarmı hiç bi fikrim yok )

HDD bu beyler yardımcı olursanız sevinirim:
tam olarak @crazyreign in dediği gibi

Sa beyler benim eski pcnin 500 gb HDD si vardı yeni sistemde 480 gb SSD var üstüne bide onu kullanırsam benim için çok iyi olur acaba nasıl kullanıcam yardımcı olabilirmisiniz ?

(HDD nin içinde windows vs vs kurulu nasıl boşaltıp nasıl takıcam uyarmı hiç bi fikrim yok )

HDD bu beyler yardımcı olursanız sevinirim:
kardeşim sen bilirsin yinede ama benim 300 gb toshiba leptop hdd m vardı oyun yükleyince misal csgo yüklüyordum drop giriyo haritalar çok geç açılıyo botlarla girmeme rağmen önemli olan rpm hızı diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,219
Üyeler
191,045
Son üye
kemalkrbck12@
Geri