eski HDD yi kullanabilir miyim

kaan3535

80+
Reaksiyon skoru
18
merhaba arkadaşlar.umarım yeni yılınız iyi geçer.Sorum şu benim en az 10 yıllık eski bir bilgisayarım var.içinde 2 adet 500 gb lık hdd buldum.Bunları yeni alacağım sistemde kullanabilir miyim?bütçem kısıtlı olduğu için 240 gb ssd ile 1 tb hdd arasınfa kaldım. bu hdd leri kullanabilirsem çok iyi olacak.

merhaba arkadaşlar.umarım yeni yılınız iy geçer.Sorum şu benim en ax 10 yıllık eski bir bilgisayarım var.içinde 2 adet 500 gb lık HDD buldum.Bunları yeni alacağım sistemde kullanabilir miyim?bütçem kısıtlı olduğu için 240 gb ssd ile 1 tb HDD arasınfa kaldım. bu HDD leri kullanabilirsem çok iyi olacak.
Kullanabilirsin.

merhaba arkadaşlar.umarım yeni yılınız iyi geçer.Sorum şu benim en az 10 yıllık eski bir bilgisayarım var.içinde 2 adet 500 gb lık HDD buldum.Bunları yeni alacağım sistemde kullanabilir miyim?bütçem kısıtlı olduğu için 240 gb ssd ile 1 tb HDD arasınfa kaldım. bu HDD leri kullanabilirsem çok iyi olacak.
hdd ler kalın bir kablo "IDE" kablosuna sahip ise yeni sistemde kullanamazsın fakat sata "3" ise kullanabilirisn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızını nereden öğrenebilirm peki bu HDD nin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?
eski hdd ise yavaş olucaktır yüklemeler vs.
sağlık durumu için ise crystaldiskinfo indirebilirsiniz

Kullanabilirsin.Hızınıda crystaldiskinfo'dan ölçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,420
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri