eski indirimler yok farkettinizmi ?

Reaksiyon skoru
75
örneğin need for speed heat 25 tl ye düşüyordu 100 tl
battlefiedl 1 30 tl ye düşüyordu 70 tl bu ikisinide almayı düşünüyorumda acaba düşermi eski indirim fiyatına çünkü bi ara titanfall 2 40 tl ye düşmüştü sonradan başka indirimde 25 tl den aldım
bu arada battlefield 5 var ve 2042 var sizce 1 de almaya değermi 5 ile yakın gibi gördüm

örneğin need for speed heat 25 TL ye düşüyordu 100 TL
battlefiedl 1 30 TL ye düşüyordu 70 TL bu ikisinide almayı düşünüyorumda acaba düşermi eski indirim fiyatına çünkü bi ara titanfall 2 40 TL ye düşmüştü sonradan başka indirimde 25 TL den aldım
bu arada battlefield 5 var ve 2042 var sizce 1 de almaya değermi 5 ile yakın gibi gördüm
Yüzdelik olarak her şey geçen indirimlere göre aynı veya daha çok düşer. Dolar kuru sebepli gelen zamlar yüzünden pek öyle fiyatları bir daha göremeyeceğiz.
Daha büyük % indirimlerde ancak...

Oyunlar zamlandı ve bu indirim şuan baba bir indirim bence çoğu oyun gerçekten uygun olmuş bu indirim bittikden sonra zaten oyunların çoğu zam alacak gene

Bunlar daha iyi günlerimiz

Yüzdelik olarak her şey geçen indirimlere göre aynı veya daha çok düşer. Dolar kuru sebepli gelen zamlar yüzünden pek öyle fiyatları bir daha göremeyeceğiz.
Daha büyük % indirimlerde ancak...
Oyunlar zamlandı ve bu indirim şuan baba bir indirim bence çoğu oyun gerçekten uygun olmuş bu indirim bittikden sonra zaten oyunların çoğu zam alacak gene
Bunlar daha iyi günlerimiz
arkdaşlar peki sorduğum 2 soruya yardımcı olurmusunuz
need for speed heat alınır mı? forza 4 var bir süre sonra sıkıldım sildim tekrar yükleyip bitirirrm bir ara sonra 5 i alabilirim zamalanmaz o zaten yeni zamlandı heat güzel duruyor payback daha ucuz onu mu almalıyım veya heat alınır mı?

battlefield 1 alınır mı? 5 ve 2042 var oynuyorum arasıra

Gamepass kullanabiliyosan battlrfield gerek yok brnce almaya. Bulunsun diyosan alınır. Hala hatrı sayıda oyuncusu var. Nfs lerde emin değilim ama bazıları gamepasste var diye biliyorum en azından unbound var

Gamepass kullanabiliyosan battlrfield gerek yok brnce almaya. Bulunsun diyosan alınır. Hala hatrı sayıda oyuncusu var. Nfs lerde emin değilim ama bazıları gamepasste var diye biliyorum en azından unbound var
hocam abonelik sistemini sevmiyorum yinede teşekürler sizce 5 varken 1 oynanırmı çok yakın duruyorlar bana göre ama türkçe seslendirme çok ilgimi çekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavuk döner 150 TL.
konuyla alakasız bir şey söylemek yerine soruma yanıt versen daha yardımcı olurdun

hocam abonelik sistemini sevmiyorum yinede teşekürler sizce 5 varken 1 oynanırmı çok yakın duruyorlar bana göre ama türkçe seslendirme çok ilgimi çekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyla alakasız bir şey söylemek yerine soruma yanıt versen daha yardımcı olurdun
Beşle bir bence çok farklı. En azından hissiyat olarak. İkiside ayrı zevk verir oynanmalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri