Neler Yeni

(eski konu) BU PC Yİ ALDIM SİZCE NASIL?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Boşa 3070 almışım desene be, 3k'ya 400fps'e yakın alınıyormuş, 2k için de yeter sanırım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun çöp bir sisteme sahip oldun.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Gökhan Topal
hocam tüm mesajlara bakmamış idim. o yüzden ise kullandım ;)

Doganz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mirza Doğan
1 Yıl sonra görürsün ne oynatıyor
evet 2 yıl 7 ay oldu düzenli olarak bakımını yapıyorum. o zamanlar 14-15 yaşlarındaydım ilk defa pc im olduğu için baya heyecanlanmıştım, bilgisayardan da pek anlamam bu nu insanlarla paylaşmak istedim. sonucunda onlarca kötü yorum geldi herhangibi bir sorun yaşamadım. sonuç olarak hala istediğim oyunları oynaya biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun fps'de değil ki. Zaten o tür oyunları rahatça oynatabilcek bir sistem kurmuşsun fakat sorun sistemin eski olmasında. 2. el'de çok daha güncel bir sistem toplayabilirdin o paraya. GeT ilanı olsun v.s 2.el sıfır karıştırarak on numara pc toplardın. Keşke konuyu önceden açsaydın. Csgoyu öyle oynatıyo tamam da bakalım 3 sene sonra çıkan güncel grafikli yeni bir oyunda aynı şeyi söyleyebilcek misin.
eyvallah hayatında hiç bilgisayar oyunu oynamamış biri olarak hala eski oyunları tüketiyorum.

3 ay sonra bu fpsleri alabilir misin bakalım :D
3 yıl olacak 200fps

boşuna rx 580 almışım aga adam 3k lık pcyle 370 alıyor bende 400 alıyom boşa vermişim parayı
maalesef sizin enayiliğiniz :) rx550 alsan 400 fps alırdın.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
evet 2 yıl 7 ay oldu düzenli olarak bakımını yapıyorum. o zamanlar 14-15 yaşlarındaydım ilk defa pc im olduğu için baya heyecanlanmıştım, bilgisayardan da pek anlamam bu nu insanlarla paylaşmak istedim. sonucunda onlarca kötü yorum geldi herhangibi bir sorun yaşamadım. sonuç olarak hala istediğim oyunları oynaya biliyorum.

eyvallah hayatında hiç bilgisayar oyunu oynamamış biri olarak hala eski oyunları tüketiyorum.

3 yıl olacak 200fps

maalesef sizin enayiliğiniz :) rx550 alsan 400 fps alırdın.
hocam o ne demek ya

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Saglik olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri