Neler Yeni

(eski konu) RX 590 3100₺ satıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
3100 etmez o kart.
Adam onu alacağına bi kaç az fps alan daha yeni nesil kart olan RX 5500 XT alır.
Mining kullanıcısı. Ediyor ki alıcı var demek ki :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hafta öncesine göre etmez ama, ethereum laneti piyasayı öyle vurdu ki. Şaka gibi gelecek ama arkadaş yükselmiş piyasaya göre ortalama fiyattan satıyor. Miningcilerin gözü dönmüş durumda. Umarım bu düzen değişir ve eski fiyatlara döneriz en kısa zamanda...
Daha yüksek teklif gelmedi hocam daha üstü de etik değil zaten. Bu şekilde ilerlemez, ilerlese bile satışlar düşer. GDDR6 belleklerin üretimi düzelir düzelmez normale inecektir. Bu şekilde iken elden çıkartmayı uygun gördüm.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?

Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
parayı elden bankamatikten beraber çekerseniz en güvenlisi o olur

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Hepinize teşekkür ederim alan arkadaş en az sizin kadar bilgili emin olun. Piyasa bu ay için bu şekilde Etherum çok değerli kartlar bu fiyattan gidiyor.

Dediğiniz gibi yapacağım, sökmeden önce kayıt alıp giderim. Bankamatiğin yanında buluşup hesabıma aktaracağım. Sağ olun.
direk banka hesabına havale yapsın kardeşim öyle al. Uğraşma tekrar sahte para ihtimali düşükte olsa var. Direk hesaba havale yapsın daha güvenli olur senin için sonra o parayı hemen bankadan çekersin :)

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Dünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?

Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
Sattığın fiyat normalin üstünde zaten. Dikkat etmen gereken tek şey paraların sahte olup olmadığı. :)

parayı elden bankamatikten beraber çekerseniz en güvenlisi o olur
Katılıyorum, bir bahaneyle bankamatikten işi halletsen daha iyi olur.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kartı 14 ay önce yarı fiyatına alan bende mi satsam ne yapsam acaba da stok yok :)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

Alıntıyı görüntüle
Dikkat et paranın sahte olma ihtimali çok yüksek😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
1650 super ile mining olmuyor diye biliyorum. 4GB VRAM olduğu için kazı yapılamıyor. Normal alıcı bulursanız belki.

Bankamatiğin orada buluşup kartıma atacağım.
Hocam o paraya iyi enayi bulmuşsunuz.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
3100 e satıyorsanız size diyecek bir şey bulamıyorum.
O kartın ederi maksimimum 2300 2400 hadi taş çatlasın 2500.

Excator23cm

80+ Gold
oo kardeşim iyi kazıklıyorsun sattığın kişi çocuk ise sıkıntı
Bu arada iyi ticaret sıfırı fiyatına satanda ne biliyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
3100 e satıyorsanız size diyecek bir şey bulamıyorum.
O kartın ederi maksimimum 2300 2400 hadi taş çatlasın 2500.
3100'e alıyorlarsa ben de bir şey demiyorum. Zorla satmıyorum, sattığım kişi mining işinde kullanacakmış, bir bildiği vardır elbet.

oo kardeşim iyi kazıklıyorsun sattığın kişi çocuk ise sıkıntı
Bu arada iyi ticaret sıfırı fiyatına satanda ne biliyim.
Hayır 30 yaşında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,995
Üyeler
168,070
Son üye
Heroman034
Top Bottom