Hocam satış yaparken faturasını da vermeli miyim? Garanti için fatura şart mı? Normalde verirdim fakat sistemi komple aldığım için diğer parçaların ve kartın faturası tek kağıt. Vermeli miyim?"Adet de" şeklinde yazılır.
fotokopisini verebilirsin yada e faturayı gönder maildenBen kartı satacağım fakat upgrade yapacağım sizce 3500₺ bandına 2 ay içinde kart alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam satış yaparken faturasını da vermeli miyim? Garanti için fatura şart mı? Normalde verirdim fakat sistemi komple aldığım için diğer parçaların ve kartın faturası tek kağıt. Vermeli miyim?
Fotokopi mantıklı sağ olun aklıma gelmemişti.fotokopisini verebilirsin yada e faturayı gönder mailden
Bilmiyorum hocam ben işime bakıyorumOnu bilmiyorum fakat o fiyat civarında hatta daha ucuza 5500 XT 8GB alınıyor. UV OC vs yapımaya çalışıp RX 590 güç tüketimini vs düşürmeye çalışsan bile 5500 XT ile de birkaç ayar ile yine etherum kazma konusunda çok daha verimli ve daha sorunsuz bir kart ve daha güncel. Alan kişi her halde bulunduğu ilde kart bulamadı.
elinizde güncel tarihli bir videonuz bulunsun problemsiz çalıştığına dair ve o fiyata alıcı bulduysanız direk şutlayın kartı bir tanıdığın mağazası vs. varsa kalabalık bir ortamda takası yapman senin için en iyisi olacaktır fakat yoksada çok önemli değil yanında birini getir.Dünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?
Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
Abimle gideceğim hocam. Teşekkürler.elinizde güncel tarihli bir videonuz bulunsun problemsiz çalıştığına dair ve o fiyata alıcı bulduysanız direk şutlayın kartı bir tanıdığın mağazası vs. varsa kalabalık bir ortamda takası yapman senin için en iyisi olacaktır fakat yoksada çok önemli değil yanında birini getir.
çok iyi kazık atmış olucaksın.Testlerini adamla yapın sonradan başına zırlamasın bozuk diye. Bu kadarDünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?
Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
Moderatör gibi moderatörKartın güncel olarak çalıştığına dair kanıt bulundur.
Sorun yaşarsan elindeki kanıt ile geri almama hakkına sahip olursun.