Neler Yeni

(eski konu) RX 590 3100₺ satıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Hepinize teşekkür ederim alan arkadaş en az sizin kadar bilgili emin olun. Piyasa bu ay için bu şekilde Etherum çok değerli kartlar bu fiyattan gidiyor.

Dediğiniz gibi yapacağım, sökmeden önce kayıt alıp giderim. Bankamatiğin yanında buluşup hesabıma aktaracağım. Sağ olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Ben kartı satacağım fakat upgrade yapacağım sizce 3500₺ bandına 2 ay içinde kart alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Adet de" şeklinde yazılır. 🤭
Hocam satış yaparken faturasını da vermeli miyim? Garanti için fatura şart mı? Normalde verirdim fakat sistemi komple aldığım için diğer parçaların ve kartın faturası tek kağıt. Vermeli miyim?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
Ben kartı satacağım fakat upgrade yapacağım sizce 3500₺ bandına 2 ay içinde kart alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam satış yaparken faturasını da vermeli miyim? Garanti için fatura şart mı? Normalde verirdim fakat sistemi komple aldığım için diğer parçaların ve kartın faturası tek kağıt. Vermeli miyim?
fotokopisini verebilirsin yada e faturayı gönder mailden

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Onu bilmiyorum fakat o fiyat civarında hatta daha ucuza 5500 XT 8GB alınıyor. UV OC vs yapımaya çalışıp RX 590 güç tüketimini vs düşürmeye çalışsan bile 5500 XT ile de birkaç ayar ile yine etherum kazma konusunda çok daha verimli ve daha sorunsuz bir kart ve daha güncel. Alan kişi her halde bulunduğu ilde kart bulamadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
fotokopisini verebilirsin yada e faturayı gönder mailden
Fotokopi mantıklı sağ olun aklıma gelmemişti.
E-fatura yok mağazadan aldım.
Onu bilmiyorum fakat o fiyat civarında hatta daha ucuza 5500 XT 8GB alınıyor. UV OC vs yapımaya çalışıp RX 590 güç tüketimini vs düşürmeye çalışsan bile 5500 XT ile de birkaç ayar ile yine etherum kazma konusunda çok daha verimli ve daha sorunsuz bir kart ve daha güncel. Alan kişi her halde bulunduğu ilde kart bulamadı.
Bilmiyorum hocam ben işime bakıyorum :)

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Dünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?

Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
elinizde güncel tarihli bir videonuz bulunsun problemsiz çalıştığına dair ve o fiyata alıcı bulduysanız direk şutlayın kartı bir tanıdığın mağazası vs. varsa kalabalık bir ortamda takası yapman senin için en iyisi olacaktır fakat yoksada çok önemli değil yanında birini getir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
elinizde güncel tarihli bir videonuz bulunsun problemsiz çalıştığına dair ve o fiyata alıcı bulduysanız direk şutlayın kartı bir tanıdığın mağazası vs. varsa kalabalık bir ortamda takası yapman senin için en iyisi olacaktır fakat yoksada çok önemli değil yanında birini getir.
Abimle gideceğim hocam. Teşekkürler.

-CrawL

80+ Gold
Dünkü konum güncellendi, 3100₺ yarın elden teslim satacağım, alıcım mining işleriyle içli dışlı birisi. Profiline baktım ve 1 2 mining rig satışı yapıyor 2016'da letgoya kayıt olmuş ve bir çok satışı var güvenilir gözüküyor. Elden olacağı için sıkıntım yok fakat yine de dikkat etmem gereken neler var?

Bu fiyata dayanamadım, satacağım. Stoklar boş fakat elimde NVIDIA G100 adlı kart var geçici olarak kullanacağım. Sizin önerileriniz neler, yaptığım satış mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
çok iyi kazık atmış olucaksın.Testlerini adamla yapın sonradan başına zırlamasın bozuk diye. Bu kadar

Exâmple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Osman Anıl Başaran
3100 etmez o kart.
Adam onu alacağına bi kaç az fps alan daha yeni nesil kart olan RX 5500 XT alır.

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
2 hafta öncesine göre etmez ama, ethereum laneti piyasayı öyle vurdu ki. Şaka gibi gelecek ama arkadaş yükselmiş piyasaya göre ortalama fiyattan satıyor. Miningcilerin gözü dönmüş durumda. Umarım bu düzen değişir ve eski fiyatlara döneriz en kısa zamanda...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,406
Üyeler
161,043
Son üye
shnmusa
Top Bottom