Neler Yeni

eski laptop a monitör takma nasıl olur

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
arkadaşlar yeni bir monitör aldım fakat daha pc yi almadım pc yi alana kadar laptop uma takıcam laptopum eski 60 hz win 7 içeriyor vga girişi var sizce ben bunu vga girişi ile laptopuma bağlayabilirimiyim birde monitörde dahili hopolör varmış fakat kablosunu nereye takıcamğımı bilmiyorum sizce nereye takıcam

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türkçe'yi katletmişsin.
HDMİ ve ya VGA ile bağlarsın sonra laptoptan WİN+P tuşuna basarak çıkan menüden nasıl kullanmak istediğini seçersin. Kullanırsın.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe'yi katletmişsin.
HDMİ ve ya VGA ile bağlarsın sonra laptoptan WİN+P tuşuna basarak çıkan menüden nasıl kullanmak istediğini seçersin. Kullanırsın.
fark ettim tekrar okuyunca ne kadar saçma olduğu fark ettim monitörün kendisinde vga girişi mevcut direk taksam olurmu

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
fark ettim tekrar okuyunca ne kadar saçma olduğu fark ettim monitörün kendisinde vga girişi mevcut direk taksam olurmu
Takarsın ama ilk başta görüntü alamazsın, WİN+P tuşuna basarak çıkan menüden nasıl kullanmak istediğini seçersin. Kullanırsın.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takarsın ama ilk başta görüntü alamazsın, WİN+P tuşuna basarak çıkan menüden nasıl kullanmak istediğini seçersin. Kullanırsın.
teşekkürler bir soru daha sorabilirmiyim bu monitörde hoparlör de mevcutmuş onun içinde kablo geliyormuş onu nereye takmalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,184
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom