LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
İçinden çıkan hiçbir kablo uyumlu değil.Şimdilik bendeki hdmı kablosu ile bağlıycam görüntü alırmıyım.(Laptop 10 yıllık kasa gelene kadar kullanıcam)
Laptopun ekran kapansın direkt monitörden görüntü almak istiyorım nasıl bir ayar yapmam lazımBağlanır neden bağlanmasın.
Laptopla monitörü HDMİ veya VGA ile bağladığın zaman zaten direkt monitör kapanıyor görüntü ekrana geçiyor. Bende öyle olmuştu sende de öyle olur kanımca.Laptopun ekran kapansın direkt monitörden görüntü almak istiyorım nasıl bir ayar yapmam lazım
Hdmı ile bağlandım ayarları yaptım laptop görüntü gitti sadece monitörde var ama hz ayarı yapamıyorum 240 a çekemiyorum sadece 60 varLaptopla monitörü HDMİ veya VGA ile bağladığın zaman zaten direkt monitör kapanıyor görüntü ekrana geçiyor. Bende öyle olmuştu sende de öyle olur kanımca.
Laptoptan kaynaklı olabilir o onun sebebini bilmiyorum.Hdmı ile bağlandım ayarları yaptım laptop görüntü gitti sadece monitörde var ama hz ayarı yapamıyorum 240 a çekemiyorum sadece 60 var
10 yıllık laptop da 240hz olmadığına göre 60 hz verirHdmı ile bağlandım ayarları yaptım laptop görüntü gitti sadece monitörde var ama hz ayarı yapamıyorum 240 a çekemiyorum sadece 60 var