İki RAM'i teker teker slotlara takıp dene bakalım.2x4 ddr3 ram vardı bende 2x8 ram taktım. Laptop mavi ekran veriyor şuanda
kk bendede olmustu o sisteme fazla geliyor cıkar tek dene2x4 ddr3 ram vardı bende 2x8 ram taktım. Laptop mavi ekran veriyor şuanda
Laptop anakartı desteklemiyor olabilir, ramde arıza olabilir, eğer kit değilse uyumsuzluk olabilir, tam takamamışta olabilirsiniz.2x4 ddr3 ram vardı bende 2x8 ram taktım. Laptop mavi ekran veriyor şuanda
laptobunun destekleriği cl ve mhz değerinde ve tek slot kaç gb desteklediğine bakıp ona göre almalısın tek tek dene2x4 ddr3 ram vardı bende 2x8 ram taktım. Laptop mavi ekran veriyor şuanda
bendede direk pc kafayı yiyordu kendi kendine tusa basıyordu sonras siyah ekran vs vskk bendede olmustu o sisteme fazla geliyor cıkar tek dene
Tek slot 4gb destekliyor büyük ihtimal. Ayrı ayrı ikisinide denedim ama mavi ekran vermeye devam etti.laptobunun destekleriği cl ve mhz değerinde ve tek slot kaç gb desteklediğine bakıp ona göre almalısın tek tek dene
ramler laptobuna uygun mu laptobundan çıkan ramler ile aldığın ramlerin arasında sadece boyut farkı mı varTek slot 4gb destekliyor büyük ihtimal. Ayrı ayrı ikisinide denedim ama mavi ekran vermeye devam etti.
Yok hocam boyut farkı olsa nasıl takayım Ramlarin ikiside samsung. Dediğim gibi tek slotta 4gb sınır var muhtemelenramler laptobuna uygun mu laptobundan çıkan ramler ile aldığın ramlerin arasında sadece boyut farkı mı var