Neler Yeni

Yardım Eski laptopta takılma AMD

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin
Abi şimdi benim eski bi laptop var buna AMD adrenalin indirdiğim (yeni sürümler) zaman takılma oluyor PC asiri yavaşlıyor ama eski sürümlerde öyle değil malum iyi bir FPS için yenileri lazım degilmi lütfen yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
eski laptoplar şimdiki oyunları kaldırmaz malesef yenisini alman lazım yada artık laptopdan vazgeçip masaüstü bi bilgisayar toplaman şart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Okul bi bitts yazin
Sana tavsiyem 2.el sahibinden kendine pc topla yapman gereken çok basit 4000-5000TL bandında amd ekran kartı satın alcaksın sonra zamanla geri kalan ramleri parçaları yavaş yavaş toplayıp masaüstü pc yapacaksın hatta varsa bi TV felan ona bağlarsın öyle kullanırsın monitörüde 2.el alabilirsin genelde o sarı sitede parçalar sağlam oluyo temiz yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana tavsiyem 2.el sahibinden kendine pc topla yapman gereken çok basit 4000-5000TL bandında amd ekran kartı satın alcaksın sonra zamanla geri kalan ramleri parçaları yavaş yavaş toplayıp masaüstü pc yapacaksın hatta varsa bi TV felan ona bağlarsın öyle kullanırsın monitörüde 2.el alabilirsin genelde o sarı sitede parçalar sağlam oluyo temiz yani.
Öyle yapacam zaten sarı sitede kontrol yapıp bakacam sonra alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,048
Üyeler
170,801
Son üye
raunchytve
Top Bottom