Kanka Ssd Ram Takviyesi Felan İşe Yaramaz Baksana İşlemci İle Ekran Kartına Bunu Sat Direk Yenisini Al Biraz KoyupI3 2330m gt520 mx 4 gb ram 500 gb hdd var
Ram takviyesi ve ssd alsam hizlanirmi
acilisi
Google girmesi felan
evet ram takviyesi ve ssd takar gözle görülür fark oluşurI3 2330m gt520 mx 4 gb ram 500 gb hdd var
acilisi
Google girmesi felan
Bunu 200 e bile satamamKanka Ssd Ram Takviyesi Felan İşe Yaramaz Baksana İşlemci İle Ekran Kartına Bunu Sat Direk Yenisini Al Biraz Koyup
Benim 14 yıllık laptop seninkisinden kötüydü. SSD taktım can geldi. Eğer laptobunun tam modelini söylersen RAM takviyesi yapılıp yapılmayacağına bakayım. SSD takviyesini kesinlikle yap.I3 2330m gt520 mx 4 gb ram 500 gb hdd var
acilisi
Google girmesi felan
adam hız istiyor knk fps değilKanka Ssd Ram Takviyesi Felan İşe Yaramaz Baksana İşlemci İle Ekran Kartına Bunu Sat Direk Yenisini Al Biraz Koyup
Samsung np300e5a-s07trBenim 14 yıllık laptop seninkisinden kötüydü. SSD taktım can geldi. Eğer laptobunun tam modelini söylersen RAM takviyesi yapılıp yapılmayacağına bakayım. SSD takviyesini kesinlikle yap.
2 RAM kanalı varmış, büyük ihtimalle şuan tek slotta 4 GB takılı maximumda 8 GB yapılır. CPU-Z adlı programı yükleyip Memory ve SPD kısmını atar mısın?Samsung np300e5a-s07tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide satmak istesem kaca satarim