Eski laptop'uma hangi windows sürümünü kurmalıyım?

Kardeşim kıtmısın ? Anlamada sıkıntı mı var ? çoğu driver win 10 da uyumlu değil eski sistem delirtme insanı boş boş konuşma bilgi kirliliği oluşturuyon.
Ben de diyorum ki 8.1 kursun zaten. 10 kullanıyormuş zaten, kasma sorunları oluşabileceğinden dolayı 8.1'e geçiyor adam. Neyi anlamıyorsun?
7 yıllık laptop'umda W10 kurulu. Maşallah driver'lar çalışıyor.

Nelerden feragat ediyoruz bunu kullanınca? Buna da geçebilirim aslında. Güvenlik konusunda nasıl peki?

Boşta 3 gb ram kullanıyor pro da videoya baktım 0,6 kullanıyor. Geçilebilir gibi.
Bazı çok kullanılmayan şeyleri kapatıyor, yazıcı, bildirim cubuğu gibi fakat bunları içinde entegre gelen ghost toolbox üstünden açabiliyorsun. Ben kullanıyorum hiç sorun yaşamafım yaklaşık 4 5 ay oldu.

Ben de diyorum ki 8.1 kursun zaten. 10 kullanıyormuş zaten, kasma sorunları oluşabileceğinden dolayı 8.1'e geçiyor adam. Neyi anlamıyorsun?
11 yıllık bilgisayar = 7 yıllık bilgisayar zekana hayranım.

Windows 8.1'e geçilebilir. Zorlayıp 10 da olur aslında.
bu konu ile alakalı söyledim sen win 10 de olur dedin bende bu şekilde söyledim daha en dediğini bilmiyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de seninkine, eski PC dedin mi 5-10 yıllık olması lazım en az.
Sen eski sistem yazmışsın ben de eski sistem yazdım.
kardeşim arada 4 yıl fark var bu 4 yıllık farkında çok şey değişiyor donanımsal olarak.

Tamam bende olmaz dedim zorlama denen bişi yok ya "olur" ya "olmaz" denen bişi vardır zorlama falan ne alaka ?
Zorla küfür istiyorsun.
Zorlamak demek ne demek? Google'da bir araştır.
10'da sistemi kastırır, sorunlar çıkabilir anlamında kullandım.
Ama sen başka yerinden anladığın için bunlar oluyor, ilginç.

Zorla küfür istiyorsun.
Zorlamak demek ne demek? Google'da bir araştır.
10'da sistemi kastırır, sorunlar çıkabilir anlamında kullandım.
Ama sen başka yerinden anladığın için bunlar oluyor, ilginç.
sorunlar çıkarırsa neden yüklesin mantık yok mu ? onu geçtim "küfür" dene şey sana baya yakışır 14 yaşındaki bir çocuğa nazaran.

sorunlar çıkarırsa neden yüklesin mantık yok mu ? onu geçtim "küfür" dene şey sana baya yakışır 14 yaşındaki bir çocuğa nazaran.
W10 bağımlısıdır, kurmak istiyordur. Ben de o anlamda yazdım.
Bunu Kablonet'i ölümüne savunan şahıs söylüyor.

Kardeşim kıtmısın ? Anlamada sıkıntı mı var ? çoğu driver win 10 da uyumlu değil eski sistem delirtme insanı boş boş konuşma bilgi kirliliği oluşturuyon.
Sakin ol. Uyarı yiyeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri