Neler Yeni

Eski laptop'uma hangi windows sürümünü kurmalıyım?

TALHA MURAT

80+ Silver
W10 bağımlısıdır, kurmak istiyordur. Ben de o anlamda yazdım.
Bunu Kablonet'i ölümüne savunan şahıs söylüyor.
yaşın küçük olmasa "salakça" dediğimiz genellikle veletlerin kullandığı dili kullanmazdın kendi çapında dolaş kardeşim bulara boyunu aşar yazık.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yaşın küçük olmasa "salakça" dediğimiz genellikle veletlerin kullandığı dili kullanmazdın kendi çapında dolaş kardeşim bulara boyunu aşar yazık.
Ben hakaret bile etmedim dostum, sen ise "kıt" gibi kelimeler kullandım, istesem raporlarım. O yüzden senden daha çok şey biliyorum değil mi? Buralar boyumu aştığı için değil mi?

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam tamam da hakarete doğru gidiyordu mesajlarınız. Uyarı yemeniz yüksek.
bazıalrına haddini bildireceksin yersem yerim ben burda gereksiz yere yükselmiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hakaret bile etmedim dostum, sen ise "kıt" gibi kelimeler kullandım, istesem raporlarım. O yüzden senden daha çok şey biliyorum değil mi? Buralar boyumu aştığı için değil mi?
yaşı küçük çocuk kitlesinden de çok bişi beklemiyorum herhalde onların başlarında da sen olurdun anlamak ile anlatmayı bi öğren hatta onu geçtim sen liseye falanda gitmemişsin bi edebi olarak sende hiçbirşey yok.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bazıalrına haddini bildireceksin yersem yerim ben burda gereksiz yere yükselmiyorum .

yaşı küçük çocuk kitlesinden de çok bişi beklemiyorum herhalde onların başlarında da sen olurdun anlamak ile anlatmayı bi öğren hatta onu geçtim sen liseye falanda gitmemişsin bi edebi olarak sende hiçbirşey yok.
Edebi olarak? Konuyu bıraktın bana sallamaya başladın haklı çıkacak bir şeyin olmadığı için.

TALHA MURAT

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Kendime mi vuruyorum, saçmalıyorsun iyice.
Kardeşim git kumda oyna daha yararlı beyin gelişimine .

yerin dibine de sokarım ama yaşın küçük diye çok abartmıyorum susmanı bekliyorum zaten haklı olduğun yanın yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,649
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom