Neler Yeni

Eski lisemi çok özledim içimi dökeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mümin ebezit
Merhabalar adım mümin 15 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum lise hayatım arkadaşlarımla beraber mükemmel geçiyordu takı 1 ay önce sıkıntı olana kadar müdür yardımcıları ve müdür benim okuldan gitmemi istiyordu babamda benim istemememe rağmen benim yeni okuluma nakil verdi istemediğim halde hem çok pişmanım hemde yeni okulumdan nefret ediyorum ve eski okuluma dönmeyi çok istiyorum ordaki arkadaşlarım benim için çok değerli yeni okul çok kötü ve eski okulda kontenjan var acaba nakil yaptırıp eski liseme dönme şansım varmı

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
Merhabalar adım mümin 15 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum lise hayatım arkadaşlarımla beraber mükemmel geçiyordu takı 1 ay önce sıkıntı olana kadar müdür yardımcıları ve müdür benim okuldan gitmemi istiyordu babamda benim istemememe rağmen benim yeni okuluma nakil verdi istemediğim halde hem çok pişmanım hemde yeni okulumdan nefret ediyorum ve eski okuluma dönmeyi çok istiyorum ordaki arkadaşlarım benim için çok değerli yeni okul çok kötü ve eski okulda kontenjan var acaba nakil yaptırıp eski liseme dönme şansım varmı
çok zor, şöyle bir kalıplaşmış kural var ayrıca :D terk edilen yere geri dönülmez . Ben okulu tamamen bıraktım ve bizimkiler beni özlüyormuş yani anlattıklarına göre öyle ama pek de sanmıyorum... beni çağırdıkları her cümlenin sonu şöyle bitiyor "o zaman cuma arası okulun önüne gel pide yeriz" (pidenin parasını bana kilitleyecekler) Ve dahası... Ayrıldığın okula geri dönersen hiçbirşey değişmez çünkü seni çoktan unuttular. Sen sen ol başkaları için okul hayatını kaydırma

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Açığa geçebiliyorsanız, öneririm.

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
Nakil başvurusu yapıp eski okuluma donemezmiyim kontenjan var puanım fazlasıyla yetiyor vallaha intihar edecem artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

açığa geçmek için bir kuran kursu bul diyanete ait olsun, oraya ben yaparım deyip gir (%90 seni almazlar) ama yine de şansını dene , hafızlık için öğrenci belgen olduğunda artık okuldan tasdikname alarak okul hayatını sonlandırabilirsin. Sonra da halk eğitim merkezine gidip açık lise kaydını yaptır! diyecektim ki son anda aklıma geldi : / ilk kayıtların tarihi dolduğundan açığa geçemezsin. Akrabalarından halk eğitim merkezinde falan çalışan varsa torpillen halledebilirsin. Aksi takdirde hiçbir yolu yok

Aksi takdirde hiçbir yolu yok
mazeretin olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mümin ebezit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

açığa geçmek için bir kuran kursu bul diyanete ait olsun, oraya ben yaparım deyip gir (%90 seni almazlar) ama yine de şansını dene , hafızlık için öğrenci belgen olduğunda artık okuldan tasdikname alarak okul hayatını sonlandırabilirsin. Sonra da halk eğitim merkezine gidip açık lise kaydını yaptır! diyecektim ki son anda aklıma geldi : / ilk kayıtların tarihi dolduğundan açığa geçemezsin. Akrabalarından halk eğitim merkezinde falan çalışan varsa torpillen halledebilirsin. Aksi takdirde hiçbir yolu yok

mazeretin olması lazım
Knk ben eski okuluma dönmek istiyorum dönemez miyim puanım yetiyor kontenjan var

çok zor, şöyle bir kalıplaşmış kural var ayrıca :D terk edilen yere geri dönülmez . Ben okulu tamamen bıraktım ve bizimkiler beni özlüyormuş yani anlattıklarına göre öyle ama pek de sanmıyorum... beni çağırdıkları her cümlenin sonu şöyle bitiyor "o zaman cuma arası okulun önüne gel pide yeriz" (pidenin parasını bana kilitleyecekler) Ve dahası... Ayrıldığın okula geri dönersen hiçbirşey değişmez çünkü seni çoktan unuttular. Sen sen ol başkaları için okul hayatını kaydırma
Kanka biz ortaokuldan beri ekip olarak arkadaşız çok zor ya herseyimizi biliyoruz herşeyi beraber yaptık yeni okulda full keko var hepsi benden bende hepsinden nefret ediyorum inşallah eski okuluma geri dönerim dönsem hicbirsikinti olmaz

Son düzenleme:

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
Hocam açıktan okuyamam bir tanıdığım yok ama belki bir ihtimal nakil başvurusu yapsam kabul olur o da belki çünkü Puanim yetiyor kontenjan var
şansını dene , nakille geri dönme ihtimalin var ama dönemezsen de fazla takma, her şeyimizi biliyoruz dediğin arkadaş grubun bundan 2 sene sonra senden ayrılacak ve kendi dertlerini sırtlanacaklar, birbirinizi unutmanız 1 ay bile sürmez :) bundan 5 sene sonra bir daha hiç görüşmemek üzere ilişkiniz kopacak, eminim... Ha unutmadan, gelecekten gelen ve aynı sorunu yaşayan kişi, bu konuştuklarımı göz önünde bulundurarak karar ver : )

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mümin ebezit
Ama yani bildiğin okul değiştirdim hala nerdeyse her hafta bulusuyoz cuma öğle arası kaçıp namaza gidiyoruz seneye nakil olacağım cevabın için çok teşekkürler

Top Bottom