ekran kartında vga çıkışı varsa sorun olmaz ama monitördede vga olması lazımMonitör tüplü degil fakat eski model bir monitör yeni alacagım 5500 TL lik toplama kasaya baglamak istiyorum baglarsam ekran kartını bozarmı veya sistemde bir arızalanma yaşanırmı?
hocam yeni konu açmak istemedim ben rx 470 veya 570 alıcam ve monitör vga girişi var hangi dönüştürücüyü ve hangi marka kullanmam lazım?Hayır tabiiki. HDMI varsa daha iyi görüntü alırsınız ama. Yoksa VGA dönüştürücü kullanmanız gerek
Pek fark etmez açıkçası.hocam yeni konu açmak istemedim ben rx 470 veya 570 alıcam ve monitör vga girişi var hangi dönüştürücüyü ve hangi marka kullanmam lazım?
yok hocam.Monitörde vga çıkışı var fakat ekran kartında olup olmadıgını bilmiyorum daha satın almadım ekran kartı bu:
ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC 1xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI
Varmıdır bunda vga girişi?
Az önceki attığım linkteki dönüştürücüyü kullanmanız gerek.Monitörde vga çıkışı var fakat ekran kartında olup olmadıgını bilmiyorum daha satın almadım ekran kartı bu:
ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC 1xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI
Varmıdır bunda vga girişi?
hocam daha kaliteli varmı? hemen bozulsun istemem en az 1 yıl kullanıcam çünkü.Pek fark etmez açıkçası.
https://www.hepsiburada.com/oem-hdmi-to-vga-cecirici-converter-kablo-hdmi-in-vga-out-p-HBV00000POJAD Şöyle bir şey işinizi görür