Kötü olmuş.a da yapıyorlardı. Verdiğim bilgi doğru olmasına rağmen "Köylü gibisin" gibi cümleler söylüyorlardı.
Olan oldu artık, böyle daha iyi.
Seni hatırlıyorum ben bu foruma yeni geldiğimde konu açmıştım sonra bana özelden yazmıştın bu anakartı al 9600K'ya oc da yaparsın diyeBaya bi kişi nick değiştirdi bununla beraber biraz da olsa kimin kim olduğu tam anlaşılmıyordu bu konuya eski nicklerinizi bırakın sizi önceden tanıyanlar daha kolay bir şekilde öğrenebilsin
Edit : Deniz_Sorkun --- Beni bilen bilir ama yeni nickimle unutulmuşum :/
Hatırlatmayın ben o defteri kapattım. YouTube'da Kıraç'ın eşşeği saldım çayıra şarkısını paylaşan bir kanalın ismi o ta 10 küsür sene önce.Zulfiqar12 vardı sonra ismini değiştirdi ama kimdi unuttum . Ben çok sevmiştim o nicki XD.
---_Mustafa daha yeniyizya hani eski nick yok yani boşluk o anlamda yani Mustafa mizaj komikti demi .d Edit: boşluk gozukmemis mizajim bozulduBaya bi kişi nick değiştirdi bununla beraber biraz da olsa kimin kim olduğu tam anlaşılmıyordu bu konuya eski nicklerinizi bırakın sizi önceden tanıyanlar daha kolay bir şekilde öğrenebilsin
Edit : Deniz_Sorkun --- Beni bilen bilir ama yeni nickimle unutulmuşum :/
Bakmadım, LyoneX.Benim hakkımda kısmıma bakmadan eski nickimi bilebilecek 1 kişi yoktur