Neler Yeni

Eski oyunları virüssüz oynamak ?

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Zamanda biraz geriye gitmek istedim ve max payne oynamak istiyorum. Fakat steam üzerinden satıştan kaldırmışlar yoksa alacaktım oyunu. Korsan indirmek istemiyorum çünkü bilgisayarıma virüs bulaştırmak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz bu oyunu nereden elde edebilirim. Fiyatı önemli değil sadece oynamak istiyorum. Forumda korsan önermek yasak fakat başka yolu yoksa mecbur korsana yöneleceğim o yüzden virüssüz korsan da önerebilirsiniz.

NRxZero

80+
Zamanda biraz geriye gitmek istedim ve max payne oynamak istiyorum. Fakat steam üzerinden satıştan kaldırmışlar yoksa alacaktım oyunu. Korsan indirmek istemiyorum çünkü bilgisayarıma virüs bulaştırmak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz bu oyunu nereden elde edebilirim. Fiyatı önemli değil sadece oynamak istiyorum. Forumda korsan önermek yasak fakat başka yolu yoksa mecbur korsana yöneleceğim o yüzden virüssüz korsan da önerebilirsiniz.
Max payne eski bir internet kafede bulabilirseniz flash bellege aktarın ben pek bilmiyorum max paynede harbi güzel oyun kuzenimin Windows XPli bilgisayarından az oynamadım :)

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Max payne eski bir internet kafede bulabilirseniz flash bellege aktarın ben pek bilmiyorum max paynede harbi güzel oyun kuzenimin Windows XPli bilgisayarından az oynamadım :)
hocam o şekilde alırsam da virüslü olur zaten bana temiz oyun lazım

NRxZero

80+

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Aslında evet dogru internet kafedekilerde crackli oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle oyunların CD si olmuyormu bilgisayarnında cd yeri varsa koyardın
hocam malum yeni sistemlerde cd okuyucu yerinde fan koyuyorlar o yüzden cd de yok. Çıkmaza girdim sanırsam.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
874
İsim
Y K
virüslü her türlü eski oyunu aç sıkıntı olmaz, açtığın sistem xp yada windows 7 değil sonuçta ve virüsler öyle yıllarca yaşamaz, günlük/haftalık/ aylık olur sonra yakalanırlar, yakalanmasa bile faaliyetleri kalmaz, kodlar yeni nesil cihazlarda çalışmaz :)

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
virüslü her türlü eski oyunu aç sıkıntı olmaz, açtığın sistem xp yada windows 7 değil sonuçta ve virüsler öyle yıllarca yaşamaz, günlük/haftalık/ aylık olur sonra yakalanırlar, yakalanmasa bile faaliyetleri kalmaz, kodlar yeni nesil cihazlarda çalışmaz :)
O işler öyle olmuyor hocam. Atıyorum X sitesinden oyunu indirdiniz. O X sitesinin sahibi oyunun dosyalarının içerisine kendi virüsü koyduysa geçmiş olsunj.

NRxZero

80+
Yusufu kurtardınız benide ben pc toplarsam bende planlıyordum eski oyunları 👍

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası