Neler Yeni

Eski pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor

enesso23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Enes So
Arkadaşlar benim eski masaüstü bilgisayarım sotunsuz çalışıyordu bigün açıp içine bakayım dedim rami ekran kartını falan çıkardım geri taktım. neyse iki dakika önce takır takır çalışan pc çalışıyordu ama ekrana görüntü vermemeye başladı forumlarda çok dolandım youtubedan baktım denedim bir çok yöntemi ama sonuç elde edemedim lütfen anlayan başına gelen biri bi el atsın.

eren43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eren bayram
Arkadaşlar benim eski masaüstü bilgisayarım sotunsuz çalışıyordu bigün açıp içine bakayım dedim rami ekran kartını falan çıkardım geri taktım. neyse iki dakika önce takır takır çalışan pc çalışıyordu ama ekrana görüntü vermemeye başladı forumlarda çok dolandım youtubedan baktım denedim bir çok yöntemi ama sonuç elde edemedim lütfen anlayan başına gelen biri bi el atsın.
Monitör ekran kartına bağlı değilse ekran kartına bağla.

Emre Baş

80+ Gold
ramlarda sorun olabilir 2 tane ise tek ile çalıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1
çalıştırdığında ekran kartı fanı dönüyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Erhan Hodala
Ram değil ekran kartı kasaba dıııt dıııt ses geliyorsa ramdır ama gelmiyorsa ekran kartından

Son düzenleme:

berkaypn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Pınarcı
Monitörün kablolamasını doğru şekilde yaptın mı ?
Bazı kasalarda 2 tane vga girişi bulunur. Yanlış girişe takmış olabilirsin kabloyu. Girişi değiştirip dener misin ?

enesso23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Enes So
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün kablolamasını doğru şekilde yaptın mı ?
Bazı kasalarda 2 tane vga girişi bulunur. Yanlış girişe takmış olabilirsin kabloyu. Girişi değiştirip dener misin ?
valla bi tane var ekran kartında bile yok

emmi

80+
Merrhaba , Sanırım Statik Elektirik Oluşmuş Kasada Tavsiyem..;
Bios Pilini Çıkartıp 1 DK Kadar Bekleyip Tekrardan Takmanız.(Genelde İşlemciyi Söküp İşlemci Yapmanızda Fayda Var)
En Kötü CMOS Sfırılarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom