evet olabilirBilgisayarıma ram takmak istiyorum eski ramle markası veya mhz i farklı olursa bir sıkıntı olurmu ?
ne gibi bir sıkıntı olabilirevet olabilir
hocam sizin bi böbreğiniz farklı bi böbreğiniz farklı olsa ne olurne gibi bir sıkıntı olabilir
Bilgisayrım laptop değil eskide değilhocam sizin bi böbreğiniz farklı bi böbreğiniz farklı olsa ne olur
birde bilgisayarınız eski olsa sorun ihtimali çok yüksek eğer laptop kullanıyorsanız markayı arayıp bilgi alabilirsiniz
peki marka sistemmiBilgisayrım laptop değil eskide değil
İnternette sıkıntı çıkmaz yazıyorhocam sizin bi böbreğiniz farklı bi böbreğiniz farklı olsa ne olur
birde bilgisayarınız eski olsa sorun ihtimali çok yüksek eğer laptop kullanıyorsanız markayı arayıp bilgi alabilirsiniz
marka sistem derken ?peki marka sistemmi
yani herhangi bir markanınmı yoksa ayrı ayrımı topladığınızİnternette sıkıntı çıkmaz yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
marka sistem derken ?
Yok kendim topladım ?yani herhangi bir markanınmı yoksa ayrı ayrımı topladığınız
o zman bilemem ama sıkıntı çıkma ihtimali varYok kendim topladım ?
Aga bu nası örnek yahocam sizin bi böbreğiniz farklı bi böbreğiniz farklı olsa ne olur
hocam bir keresinsde birine yarım saat bişey anlatmaya çalıştım anlamadı böyle bi örnek verdim tak diye anladı artık böyle örnekler kullanıyorumAga bu nası örnek ya
hocam bir keresinsde birine yarım saat bişey anlatmaya çalıştım anlamadı böyle bi örnek verdim tak diye anladı artık böyle örnekler kullanıyorum