Eski sevgilime nasıl yazabilirim ?

QWzx

80+
Reaksiyon skoru
41
kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oluyor beni tüm sosyal medyadan çıkardı sadece wp var ordan da profil ve açıklamasını gizlemiş sanırım sadece baktığımda çevrimiçi olduğunu görebiliyorum 1 aydır aklımdan çıkmıyor çok seviyorum ama 2 kere yazdım affetmedi beni kötüde bitmedik anlaşamadık bazı konularda o yüzden ayrıldık ne yapmalıyım tekrar olmak için direk wp den yazmak gelmiyor içimden asla yazmazdım kimseye ayrıldığımda bunda 2 kere yazdım 3e gururum el vermiyor 😞

Aga aynısını 19 nisanda yaşadım
İstemiyor anlaşılan yazma gözünü seveyim...

Yazacak cesaret bulamıyorum artık kendimde 3ü yazar mıyım emin değilim
Yazma gözünde daha da düşersin...
1 aydır bende acı çektim ama istemiyor ki engellemiş.
Benimki engellememesine rağmen yazmıyorum çünkü biliyorum ki istemiyor.
Terk eden kişi de o :)

kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oluyor beni tüm sosyal medyadan çıkardı sadece wp var ordan da profil ve açıklamasını gizlemiş sanırım sadece baktığımda çevrimiçi olduğunu görebiliyorum 1 aydır aklımdan çıkmıyor çok seviyorum ama 2 kere yazdım affetmedi beni kötüde bitmedik anlaşamadık bazı konularda o yüzden ayrıldık ne yapmalıyım tekrar olmak için direk wp den yazmak gelmiyor içimden asla yazmazdım kimseye ayrıldığımda bunda 2 kere yazdım 3e gururum el vermiyor 😞
Bu yazdığın yazıyı Ss alıp wp den ona at emin ol aklına gircek bişeyler.

Anlaşmalı bir ayrılık olmuş neden devam etmek istiyorsun kendini bozuyorsun karşındaki ne kadar kız arkadaşın olsa bile yüksek gözle bakmayacaksın gelip geçici bunlar. Özel değilse anlatın neden ayrıldınız madem sen seviyorsun hâlâ kızın karakteri nasıl bilemeyiz ama klasik tr gönlü geniş kızıysa jokerlerini çoktan devreye sokmaya başlamıştır.

ben 3.yü de yaptım yapmaz olaydım kanka gerçekten bak yapma eğer olacak olsaydı o 2 de olurdu hatta sevse gelir kendi yazar en kötü geri istek atar lütfen kendini seviyorsan yazma.

Kendi kaybetsin sen değil

neden yazasın ki ? seni seven zaten seni bulacaktır. neden kendini ihtimaller çerçevesine atıp küçük düşüresin ki ? bırak. o seni seviyorsa yazsın. sen şimdi diyelim ki yazdın olumlu oldu tekrar berabersiniz. tekrar aynısı olmayacağı ne malum ? bırak dediğim gibi. sürünüyorsan o da sürünsün sürünmüyorsa sevmiyordur yazmıyorsa sevmiyordur. aşk kaideyi ve istisnayı emin ol hiç bozmaz ve + olarak da aşk da gurur olmaz. bırak bekle bu hatayı yapma. 5 yıllık ilişkim var 17 yaşımdan beri. bizde dönem dönem ayrılıklar yaşamıştık şuan evlenmek üzereyiz mesela. kimseyi dinleme aga kalbinden geçeni yap biz sana sadece tavsiye verir dururuz istersen de yaz. ha ama yazacaksan da böyle korka korka yazacaksan hiç yazma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,764
Üyeler
188,163
Son üye
Vozaa
Geri