Eski Sistemi İyileştirme(Ekran kartı-Ram-İşlemci) TAVSİYESİ

Onur317

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi günler arkadaşlar.
Sizden bana akıl vermenizi istiyorum. Baya eski bir masaüstü bilgisayarım var daha önce anakart arızası nedeniyle bilgisayarcı anakartımı değiştirmişti diğer bütün parçaları aynen duruyor. Bu anakartıma uygun sistem iyileştirmesi yapmak istiyorum. Hangi parçayı yenilemem gerekiyor hangisini almam gerekiyor. Şuan tek amacım bu pcde Football Manager 2020 oynayabilmek ve internette dolanırken donma kasma gibi problemlerin olmasını istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür Ederim.
Mevcut pc donanımlarım: Gigabayte G41M-Combo LGA775 soket
İntel Core 2 Duo E4500 @ 2.20GHz
ATI Radeon X1550 ekran kartı
DDR2 1GB ram
FOOTBALL MANAGER 2020 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
MinimumÖnerilen
İşletim Sistemi
Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803 Güncelleştirmesi/Nisan 2018 veya sonrası) – 64 bit
İşletim Sistemi
Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803 Güncelleştirmesi/Nisan 2018 veya sonrası) – 64 bit
İşlemci
Intel Pentium 4 (64 bit), Intel Core 2 veya AMD Athlon 64 – 2.2 GHz +
İşlemci
Bellek
2 GB
Bellek
2 GB
Depolama
7 GB
Depolama
7 GB
Direct X
11
Direct X
11
Ekran Kartı
Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT veya AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256 MB VRAM
Ekran Kartı
Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT veya AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256 MB VRAM

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
İşlemci olaarak Xeon e5450 veya e5405 falan filan alabilirsin

Ekran kartıda 2.el biseyler bakarsan daha iyi olur bütçe olarak vede Rami en aşşa 4 yap

4+4 8 GB DDR3 Tabi bütçene bağlı olarak değişir ama ucuz yoldan yapmak istiyorum dersen anakartına soğutucusuz ram kullanabilirsin. İşlemci olarak q9650 veyahutta da bios kurmayı biliyorum dersen x5460 da alabilirsin ikiside aynı güçte diye biliyorum yalnız xeon işlemcileri takmadan önce modlaman ve onlara özel bios kurulduğunu biliyorum. Bana sorarsan Quad 9650 veya al derim ilya q9650 şart değil q9550 de alabilirsin sana kalmış yakın güçteler ama xeon 2.planda olsun. 240 SSD ve GT 1030 veya (rx 550 bakabilirsin ama darboğaz riski olabilir %10 luk) Powerını bilmiyorum inşallah benimkisi gibi ''C4'' değildir. 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi günler arkadaşlar.
Sizden bana akıl vermenizi istiyorum. Baya eski bir masaüstü bilgisayarım var daha önce anakart arızası nedeniyle bilgisayarcı anakartımı değiştirmişti diğer bütün parçaları aynen duruyor. Bu anakartıma uygun sistem iyileştirmesi yapmak istiyorum. Hangi parçayı yenilemem gerekiyor hangisini almam gerekiyor. Şuan tek amacım bu pcde Football Manager 2020 oynayabilmek ve internette dolanırken donma kasma gibi problemlerin olmasını istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür Ederim.
Mevcut PC donanımlarım: Gigabayte G41M-Combo LGA775 soket
DDR2 1GB ram
MinimumÖnerilen
İşletim Sistemi
İşletim Sistemi
İşlemci
İşlemci
Bellek
2 GB
Bellek
2 GB
Depolama
7 GB
Depolama
7 GB
Direct X
11
Direct X
11
Ekran Kartı
Ekran Kartı

Ekler

• g41 combo quad desteği.JPG
    g41 combo quad desteği.JPG
    150.6 KB · Hit: 62
Bende araştırmalarımda Xeon e5450 işlemcisini gördüm fakat baktığımda benim anakart ile işlemci soketi uyuşmuyor. Ben bu işlemciyi aldığımda hiç bir şey yapmadan kullanmaya başlayabilir miyim yada bir kaç işlem yapmam mı gerekiyor tam olarak ne yapmam gerekiyor anlamadım. Bide bu parçaları nereden alabilirim güvendiğiniz bildiğiniz yerler varsa onlarıda gönderebilir misiniz.

ram min 8 gb olsun ekran kartı olarak rx 470 bakabilirsin ikinci el veya 750ti

Bende araştırmalarımda Xeon e5450 işlemcisini gördüm fakat baktığımda benim anakart ile işlemci soketi uyuşmuyor. Ben bu işlemciyi aldığımda hiç bir şey yapmadan kullanmaya başlayabilir miyim yada bir kaç işlem yapmam mı gerekiyor tam olarak ne yapmam gerekiyor anlamadım. Bide bu parçaları nereden alabilirim güvendiğiniz bildiğiniz yerler varsa onlarıda gönderebilir misiniz.
Xeon işlemciler 771 pin dir bunların plastik aparatı sayesinde modlayıp öyle takıyorlar. Mis gibi anakartın var ikinci elden quad işlemci sahibinden ilanlarına bakabilirsin. reis benim bütcem var xeon bakacam dersen de iyi bir soğutucu, bios kurma ama MODLANMIŞ şlemci bakmaya özen göster. Powerı unutma ama bunları yaparken.

Xeon lar 771 pin dir. modlanarak ve de bios kurularak bunları kullanabiliyorsun ama sana tavsiyem Quad işlemci bakabilirsin kolay yoldan modlama derdi yok bios kurma derdi yok ısınma derdi yok. tabi bu parçaları alırken KALİTELİ POWER SUPPLY ALMAYI UNUTMA.

Xeon işlemciler 771 pin dir bunların plastik aparatı sayesinde modlayıp öyle takıyorlar. Mis gibi anakartın var ikinci elden quad işlemci sahibinden ilanlarına bakabilirsin. reis benim bütcem var xeon bakacam dersen de iyi bir soğutucu, bios kurma ama MODLANMIŞ şlemci bakmaya özen göster. Powerı unutma ama bunları yaparken.

Xeon lar 771 pin dir. modlanarak ve de bios kurularak bunları kullanabiliyorsun ama sana tavsiyem Quad işlemci bakabilirsin kolay yoldan modlama derdi yok bios kurma derdi yok ısınma derdi yok. tabi bu parçaları alırken KALİTELİ POWER SUPPLY ALMAYI UNUTMA.
https://www.hepsiburada.com/gametec...i-power-supply-pc-guc-kaynagi-p-HBV00000Q97OJ Bu power supply ı öneririm.

Son düzenleme:
İyi günler arkadaşlar.
Mevcut PC donanımlarım: Gigabayte G41M-Combo LGA775 soket
DDR2 1GB ram
MinimumÖnerilen
İşletim Sistemi
İşletim Sistemi
İşlemci
İşlemci
Bellek
2 GB
Bellek
2 GB
Depolama
7 GB
Depolama
7 GB
Direct X
11
Direct X
11
Ekran Kartı
Ekran Kartı
DDR 2 4+4 ram yani 8gb ram
Xeon e5450 alabilirsin islemci olarak
Ekran karti da ikinci el den rx 460 oneririm

Letgodan ikinci el parçaları buldum bunları alırken nelere dikkat etmeliyim parçanın bozuk olup olmadıgını nasıl anlarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,842
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri