Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Drop girmesi onu gösteriyor Ssd alırsan girmez büyük ihtimal.Ram 4 gb zaten de. Sorun Hdd den kaynaklı mı diyorsun yani.
Drop girmesi onu gösteriyor Ssd alırsan girmez büyük ihtimal.Ram 4 gb zaten de. Sorun Hdd den kaynaklı mı diyorsun yani.
Ekran kartı ati hd 4600 dü zaten r7 240 aldık.O zaman X3440 alıp modlama işlemi yapıp 4 GB daha RAM ekleyip SSD de alırsanız hoş olur. Ekran kartını da mümkünse değiştirin.
TamamdırDrop girmesi onu gösteriyor Ssd alırsan girmez büyük ihtimal.
Anladım hocam da. Eski sisteme bu kadar şeye gerek var mı ki? Sadece 1 parçasını değiştirmek istiyorum.
RTX 3070 iyi gider.Hocam siz ne önerirsiniz @Platen
RTX 3070 iyi gider.
Xeon 3440 işlemci
Hocam sana toplayacaz pc yi çaktırma.Xeon 3440 işlemci
4 + 4 8 Gb bellek
Rx 570 ya da 1050 Tİ
CD Room yuvası yerine de 240 Gb SSD alınabilir.
Ama tabii ki bu kadar para saydığımıza değmez, en iyisi konsol almak.
RTX 3070 iyi gider.
X3440 işlemci alın anakarta uyumlu ve çok ucuz, güçlü bir işlemci.Merhabalar. Eskiden kullandığım bir sistem vardı. Şİmdi kardeşimin kullanması için biraz yenilik yapmayı düşünüyorum. Bu sistemle hedefimiz Gta 5 te 30 fps droplanmadan oynayabilmek.(Normalde 30 fps civarı veriyor ama drop giriyor.)
Sistem:
Anakart: Foxconn H55 ddr3 destekli bir anakart
Ekran Kartı: AMD R7 240 2 gb
İşlemci: i3 550 3.2 ghz
Ram: 2x2 1300 mhz 4 gb
Psu: 250w
Bu drop sorununu çözmek için ne yapabiliriz? Ben ram den kaynaklı diye düşündüm ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Ram den kaynaklıysa ram önerebilir misiniz? (bütçe sorun değil)
Evet bu işlemciyi çok önerdiler. Araştırıcam sağolun.X3440 işlemci alın anakarta uyumlu ve çok ucuz, güçlü bir işlemci.
Bir de RAM yetersiz kalıyor onu en az 8GB yapın.
Ekran kartı amacınız için işinizi görür, yalnız ilerde onu da iyi bir modele yükseltirseniz piyasadaki tüm oyunları oynatacak bir sisteminiz olabilir.
Yalnız şimdi gördüm o işlemci elinizdeki 250W PSU ile çalışabilecek bir işlemci değil, güç tüketimi fazla olan bir model.Evet bu işlemciyi çok önerdiler. Araştırıcam sağolun.
X3440'ı kaç liraya aldın hocam?Aynı işlemciyi kullanıyordum X3440'a geçtim biraz da ram artırdım gram drop kalmadı.