Eski ssdleri cikarttim windowsa girmiyor pc

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,608
Beyler dun m2 ssd taktim 2 tane sata ssd vardi, simdi ssdleri formstlsyip pcden cikarttim ancak suan m2den pc baslamiyor boot listesinde hic bir sey yok, biosta ssd gozukuyor ancak windows yuklemiyor

Beyler dun m2 ssd taktim 2 tane sata ssd vardi, simdi ssdleri formstlsyip pcden cikarttim ancak suan m2den pc baslamiyor boot listesinde hic bir sey yok, biosta ssd gozukuyor ancak windows yuklemiyor
Anakartın nedir hocam?

win yüklü ssd yi formatlamış olabilir misiniz ya da winin işine yaradığı bir şeey o ssd lerden birinde vardı (normalde öyle bir şey olmaz ama bir şeyler ayarlamış olabilirsiniz)

win yüklü ssd yi formatlamış olabilir misiniz ya da winin işine yaradığı bir şeey o ssd lerden birinde vardı (normalde öyle bir şey olmaz ama bir şeyler ayarlamış olabilirsiniz)
Hocam hic bilmiyorum valla elimde hazir Windows usb si var formatlayabilirim ama veriler var iconde

Şuan sistemde sadece M2 takılı dimi hocam? Boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misin acaba?
Atayim hocam bi sn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan sistemde sadece M2 takılı dimi hocam? Boot sekmesinin fotoğrafını atabilir misin acaba?

Evet hocam sadece m2

Bu arada pc yi resetleyince hala eski isletim sistemini gosteriyordu sanirim hala windows kalintilari var eski ssd de ama acilmiyordu repair hatasi vardi bi takip denesem mi

Ekler

• 16779333540801657558019380620110.jpg
    16779333540801657558019380620110.jpg
    2.9 MB · Hit: 36
Atayim hocam bi sn

Evet hocam sadece m2
Bunun BIOS'una alışık değilim hocam hatalarım olabilir. BIOS'un M2'yi gördüğünden kesinlikle eminsen CSM'e girip oradan CSM Enabled ise Disabled yapıp kaydedip çıkabilir misin?

Atayim hocam bi sn

Evet hocam sadece m2

Bu arada pc yi resetleyince hala eski isletim sistemini gosteriyordu sanirim hala windows kalintilari var eski ssd de ama acilmiyordu repair hatasi vardi bi takip denesem mi
Tekrardan Windows'u kurmayı dene hocam.

Bunun BIOS'una alışık değilim hocam hatalarım olabilir. BIOS'un M2'yi gördüğünden kesinlikle eminsen CSM'e girip oradan CSM Enabled ise Disabled yapıp kaydedip çıkabilir misin?

Hocam csm disabled durumda suan zaten enabled yapayim mu

Veri kaybetmeden windows kurmak mumkun mu

Hocam csm disabled durumda suan zaten enabled yapayim mu

Veri kaybetmeden windows kurmak mumkun mu
Wındows'u Legacy (CSM) olarak kurduysan Enabled yap onu bakalım.

Ekler

• 16779341781322039703513154405709.jpg
    16779341781322039703513154405709.jpg
    2.6 MB · Hit: 26
Olmadi hocam

Ama boot ekraninda ssd cikior artik
Windows format ekranına girebilir misin acaba? Windows'u yeniden yüklersen belki Windows.old klasörüne eski verilerini kaydedebilir. Önemli bir şeyin yoksa at direk format hocam.

Windows format ekranına girebilir misin acaba? Windows'u yeniden yüklersen belki Windows.old klasörüne eski verilerini kaydedebilir. Önemli bir şeyin yoksa at direk format hocam.
Hocam tasarim dosyalari var

Windows format ekranına girebilir misin acaba? Windows'u yeniden yüklersen belki Windows.old klasörüne eski verilerini kaydedebilir. Önemli bir şeyin yoksa at direk format hocam
Hocam discord varmiydi sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,081
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri