Neler Yeni

Yardım Eski windows kurulu m2 yi çıkartıp yerine yenisini takmak istiyorum

EmreCliik

80+
Reaksiyon skoru
20
(Ana kartım B450M S2H , 1 adet m2 yuvası var ) Şuan da bilgisayarımda kingstonun m2 si mevcut ve windows bu m2 de kurulu yeni kioxia m2 aldım (format flashını ayarladım) kingstonu çıkartıp yerine kioxia yı takıp bilgisayarı tekrar çalıştırıp bilgisyarı formatlayabilir miyim bilgisayar açılır mı nasıl bi durumla karşılaşıcağımı bilmiyorum ne yapmam gerek gerekiyor

Kioxia'yı takıp Windows'u bir daha kurarsan zaten formatlanmış olacak. Eğer HDD veya yüksek boyutlu taşınabilir diskin varsa bazı şeyleri kopyalayabilirsin, bazı dosyalarınla tekrar uğraşmamak için.

Kioxia'yı takıp Windows'u bir daha kurarsan zaten formatlanmış olacak. Eğer HDD veya yüksek boyutlu taşınabilir diskin varsa bazı şeyleri kopyalayabilirsin, bazı dosyalarınla tekrar uğraşmamak için.
windows kingstona bağlı ya aga nasıl bişey çıkıcak karşıma onu bilemedim ama deidğine göre bir şekilde olucaktır karşıma çıkar ekran herhalde

windows kingstona bağlı ya aga nasıl bişey çıkıcak karşıma onu bilemedim ama deidğine göre bir şekilde olucaktır karşıma çıkar ekran herhalde
Hocam boot menüsüne gir, bilgisayara taktığın format usb'sini o ekrandayken seç, sonra devam et kurulum başlıyor. Tabi bu işlemden önce kioxia'yı takman lazım.

Hocam boot menüsüne gir, bilgisayara taktığın format usb'sini o ekrandayken seç, sonra devam et kurulum başlıyor. Tabi bu işlemden önce kioxia'yı takman lazım.
yaptım hocam çok teşekkür ederim genel olarak driverları güncelleyebiliceğim bi uygulama var mı acaba

yaptım hocam çok teşekkür ederim genel olarak driverları güncelleyebiliceğim bi uygulama var mı acaba
O tarz uygulamaları kullanma, ekran kartını amd nin sitesinden indir başka driver gerekirse onuda resmi siteden indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,798
Üyeler
173,071
Son üye
xxan.4
Geri