Neler Yeni

Eski Youtube Kanalı Yeni Youtube Kanalı Arasında Farklar ?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Merhabalar herkese eski bir youtube kanalım var 5 yıllık felan tekrar başlamayı düşünüyorum eski kanalla devam etmek sizce mantıklımı yoksa yeni kanal mı açılmalı?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Merhabalar herkese eski bir youtube kanalım var 5 yıllık felan tekrar başlamayı düşünüyorum eski kanalla devam etmek sizce mantıklımı yoksa yeni kanal mı açılmalı?
bence yeni aç yeni başlangıç yap.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
500 abone veya daha fazla sayıda aboneniz var ise eski kanal ile devam etmek mantıklı olur.

Son düzenleme:

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eski kanala devam etmek istiyorum ama youtuben algoritması daha çok yeni kanalları öne çıkartır mı acaba beni geriye atar mı ondan aklım karıştı ?

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Jakobiyan
Abone sayın fazla değilse yeni kanal açmanı öneririm. Para kazanma açmak için 1000 aboneden fazla istiyor abone kolay arttırılmıyor. Ve yeni hesaplarda düzenli video atarak algoritmaya girmen daha kolay olabilir

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ciddi emek istiyor hocam ben bir ara yaptım 3-4 ay 400 abone 7k izlenme kasabildim sonradan 40-50 arası izlenince saldım 300 lere düşmüş şuan

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
yeni kanallar zar zor öne çıkıyor yakın zamanda yeni kanal açan tanıdığım var her gün video attı 2 ay sonra 1k abone oldu

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abone sayın fazla değilse yeni kanal açmanı öneririm. Para kazanma açmak için 1000 aboneden fazla istiyor abone kolay arttırılmıyor. Ve yeni hesaplarda düzenli video atarak algoritmaya girmen daha kolay olabilir
1.500 abonem var aslında ama sizce tekrar düzenli video atarsam eski kanalla öne çıkar mı

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Jakobiyan
1.500 abonem var aslında ama sizce tekrar düzenli video atarsam eski kanalla öne çıkar mı
düzenden kastın belirli günler de video ise tabii ki düzelir. Mesela haftada belirlediğin günler düzenli bir şekilde video atarsan algoritma işler. Rastgele video atarsan işin de zorlaşır belli bir programında olmaz

Top Bottom