hocam max 1200 tl bütçeye önerebilceğiniz klavyeler neler olur gamekay hariç
şuan bu klavyeden yazıyorum ve acayip memnunum kablosuz modeli bütçene daha uygun kararını ver ve bunlardan birini al derim ama tek dikkat etmen gereken klavyeyi kod yazarken türkçe q olarak kullanamayabilirsin çünkü türkçe karakterler için bazı tuşları kullanamayabilirsin
bir arkadaş numpad olan klavyeler kod yazma hızımı yavaşlatıyor demişti benim çok bir tecrübem yok
kablosuz modeli
HUO JI Kompakt kablolu mekanik klavye -E-Yooso RGB arka plan aydınlatması, kablolu aktarım, oyunlar ve ofis için kullanılabilir. : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HUO JI Kompakt kablolu mekanik klavye -E-Yooso RGB arka plan aydınlatması, kablolu aktarım, oyunlar ve ofis için kullanılabilir. : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
royal kludge vardı bi tane bi bakayım fiyatınahocam max 1200 TL bütçeye önerebilceğiniz klavlayer neler olur gamekay hariç
beyaz olması şart değil sadece mekanik olsun yeter fps oynuyorum genelde hızlı olsun yeterroyal kludge vardı bi tane bi bakayım fiyatına
Siyah attım bak 2. Linktebeyaz olması şart değil sadece mekanik olsun yeter fps oynuyorum genelde hızlı olsun yeter