Eskiden para yoktu. Şimdi sistem yok. 6000tl Sistem önerisi.

Erol Aksu

80+
Reaksiyon skoru
260
Hangi siteye baksam kasa-PSU yüzünden sistemler alınmaz halde oluyorlar. Kendin toplamaya çalışsan hazır sistemlere göre en az bi 800tl fazlası oluyor. Yıllar sonunda sistem alabileceğim ama alamıyorum çünkü sistem yok. 5600TL civarı maks 6000tl civarı güvenilir bir sistem önerir misiniz?

Hangi siteye baksam kasa-PSU yüzünden sistemler alınmaz halde oluyorlar. Kendin toplamaya çalışsan hazır sistemlere göre en az bi 800tl fazlası oluyor. Yıllar sonunda sistem alabileceğim ama alamıyorum çünkü sistem yok. 5600TL civarı maks 6000tl civarı güvenilir bir sistem önerir misiniz?
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim şuan

Hangi siteye baksam kasa-PSU yüzünden sistemler alınmaz halde oluyorlar. Kendin toplamaya çalışsan hazır sistemlere göre en az bi 800tl fazlası oluyor. Yıllar sonunda sistem alabileceğim ama alamıyorum çünkü sistem yok.
Maalesef.... Şu an benim durumum: Hayaller AMD Ryzen 3600 gerçekler İ5 4670k :(

GT210 kullanan kader ortağım. Biz de aydınlık günler göreceğiz değil mi :(
göreceksiniz
2060 lı sistem geliyor

pch f 1.2 class

Bunun bir üstü sistem var oyun oynayasım yok durumu var çok koyuyor

Teknobiyotik sitesinden önermezseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün ona çok heveslendim ama maalesef kullandığı PSU kötü.
Bütçeyi biraz daha zorlayıp hem anakartı asusa çevirebilirsin hemde +175 verip cougar kasayı seçebilirsin. Ama cougar kasanın ön tarafında fan yok kendin alıp takabilirsin anca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,624
Üyeler
174,005
Son üye
Zayberk
Geri