Neler Yeni

Eskişehir'de İşlemci Pini Tamiri

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Bios ramleri görüyor sistem de görüyor ama frekans yükseltirmiyor ve 8 GB kullanılabilir gösteriyor. Ramleri windowstan test ettim söktüm tekrar aynı slotlara taktım sorun çözülmedi. Bilgisayara başka Bi işlem de yapılmayınca işlemci direk aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır işlemci anakarta zarar vermiş olamaz öyle bir durumda
Tamam hocam soket oturturken olmuş olabilir mi dedim acaba da

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Esnaf sarayının üst katında bilgisayarcılar var tek tek sor onlara.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Esnaf sarayının üst katında bilgisayarcılar var tek tek sor onlara.
Allah korusun asla gitme oraya. Esnaf sarayı bilgisayarcılarına güven olur mu hocam ne diyorsunuz? :D Harddiskimi kaptırdım oraya küçükken daha da adımımı atmam.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Allah korusun asla gitme oraya. Esnaf sarayı bilgisayarcılarına güven olur mu hocam ne diyorsunuz? :D Harddiskimi kaptırdım oraya küçükken daha da adımımı atmam.
He ya, o adamlar Eskişehirin en iyi dolandırıcıları olmaya adaylar bence. Benim kuzen çok para kaptırmıştı onlara.

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Tamamdır hocam teşekkürler bilgi için ☺️ Sizin var mı tanıdığınız?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Salwador

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Kesinlikle, hem işten anlamıyorlar hem dolandırıyorlar :D

Sorunun neydi tam olarak?
Sorunum şu işlemciyi yerinden sökerken pin işlemci soketten çıkıp soğutucuya yapıştı. Daha sonra düzelttik yerine oturttuk. Sonra sistemi açtığımızda sistem çalışıyordu gerekli stres testlerinden geçti sıcaklıklar çok iyidi. Daha sonra oyun oynarken sistem tam performans vermediğini farkettim biosa girip baktığımda bios slotlardaki Rami görüyordu ama xmp profil açamıyordum. Bir de bilgisayar özelliklerinden baktığımda 16gb gözüküyor ama kullanılabilir 7.93 diyor. Gördüğüm başka bir sıkıntı da yok şuanlık.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla ne bilim arkadaşımla ordan RAM almıştım hangi dükkandi hatirlamiyom 90 TL verip 4 GB DDR3L RAM almıştık hala kullaniyo ondan dedim yani.

HDD nasıl kaptırdın hele anlat bakim merak ettim 😂 @Vesemir

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
HDD nasıl kaptırdın hele anlat bakim merak ettim
5-6 Sene önce ekran kartım arızalanmıştı götürdük oraya yeni ekran kartı taktılardı dandik bir şey sonra bi baktım harddisk değişmiş :D Seagete vardı WD harddisk takmışlardı :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
5-6 Sene önce ekran kartım arızalanmıştı götürdük oraya yeni ekran kartı taktılardı dandik bir şey sonra bi baktım harddisk değişmiş :D Seagete vardı WD harddisk takmışlardı :D
Adamlar WD takmış daha ne istiyon kaliteli marka kaliteli dolandırmışlar seni haha :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom