Neler Yeni

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

BabaVoss7

80+ Silver
bende öyleyilm bi iki üç yıldır. o yüzden genellikle bf gibi hızlı oyunlarda takılıyorum ama kendii yeni başlangıçlara zorluyorum biraz. en son ghostrunner 2 oynadım biraz heveslendirdi. şimdi ilk defa subnautica başladım buda biraz sardı böyle böyle sarıyor anca. ama hereyden önemlisi arkadaş ortamı lazım zevk için. eski arkadaşlarım çok oynamıyor oynasada tarzlar uymuyor uysa bile pc olmuyor hepsi olsa oyuna para olmuyor. trde zor iş..

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
God of War oynayabilirsiniz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Çevrim dışı olarak.
Pacific drive, signalis, dredge, dave the diver, amnesia, control, not for brodcast.

Çevrim içi olarak.
Buckshot Roulette, payday3, sea of thives.

Para vermene de gerek yok hallederiz.
Güzel bir yemek yersin oyunun ortasında hatta. Sondada iyi bir tatlı.
Katılıyorum oyuna para vermek yerine beğendiğin bir videoyu/diziyi/filmi izlerken kendi yaptığın veya sevdiğin bir yerden aldığın yemeği yemek rahatlatıyor bence.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
bende öyleyilm bi iki üç yıldır. o yüzden genellikle bf gibi hızlı oyunlarda takılıyorum ama kendii yeni başlangıçlara zorluyorum biraz. en son ghostrunner 2 oynadım biraz heveslendirdi. şimdi ilk defa subnautica başladım buda biraz sardı böyle böyle sarıyor anca. ama hereyden önemlisi arkadaş ortamı lazım zevk için. eski arkadaşlarım çok oynamıyor oynasada tarzlar uymuyor uysa bile pc olmuyor hepsi olsa oyuna para olmuyor. trde zor iş..
Evet yaa eskiden aslında ne oynadığımızdan ziyade, dışarda yakın olan arkadaşlarımız ile birlikte oynamak veya kendi aramızda rekabet etmek asıl keyif veren şeydi, şimdi ikiside yok 🥲
Mesaj otomatik birleştirildi:

God of War oynayabilirsiniz.
Alabilirsem oynicam hocam :D

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
baba merhaba
Selam millet, bende yeni sisteme geçtim ama cidden ne oynayacak heves kalmış, nede eski samimi dostlarım giripte PC'de takılmıyor artık. Evet çoğumuz yaş olarak büyüdük, okul, çalışma hayatı v.b yoruyor vakit bulamıyoruz. Valo gibi online oyunlarda artık insanları sinir küpü ediyor, varmı önerebileceğiniz oyunlar veya başka yapılabilecek alternatifler?
Aleyküm selam, hocam bende aynı durumdayım pc var oyun yok varsa da ya çok pahalı ya da 1 2 gün sonra sıkılıyor ama ben oyunumu buldum 5 aralıkta global çıkacak. alpha testlerine katıldım tam benlik
oyun deltaforce içeriği battlefield2042 ile escape tarkov benziyor ama daha güzel mekanikleri olan oyun.
oyun çıktığında denemek istersen beraber oynarız yaş26

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Dk
Katılıyorum oyuna para vermek yerine beğendiğin bir videoyu/diziyi/filmi izlerken kendi yaptığın veya sevdiğin bir yerden aldığın yemeği yemek rahatlatıyor bence.
Doğru hocam, daha önce hiç sıfırdan yabancı, herkes tarafından tavsiye edilen film ve dizileri doğru düzgün izleyemedim. Seçip başlamak isterim yavaştan:)

hocam hepsinin dıbına basayım git crack oyna ne gereği var
Hocam ben orjinal seviyoruumm yaa 💅🏻😆 (kazıklanmak istiyor)

Aleyküm selam, hocam bende aynı durumdayım pc var oyun yok varsa da ya çok pahalı ya da 1 2 gün sonra sıkılıyor ama ben oyunumu buldum 5 aralıkta global çıkacak. alpha testlerine katıldım tam benlik
oyun deltaforce içeriği battlefield2042 ile escape tarkov benziyor ama daha güzel mekanikleri olan oyun.
oyun çıktığında denemek istersen beraber oynarız yaş26
Görmüştüm hocam, aklımda bulunsun denk gelirsek beraber gireriz oyuna, neden olmasın :)

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali İhsan
Yeni konu açtım orada da belirttim eğer sot indirirsen birlikte oynayabiliriz. Xbox gamepass de ücretsiz. Arkadaslarinla birlikte oynayabilecegin bir oyun. Ben de ayni durumdan muzdaribim 100k bilgisayar dizdim ama ne tadi var ne tuzu ne de oyuna girip zevk alabilecegim birileri. Valo, lol de oynuyorum ama tamamen kanser ediyor. Ha bu arada sana kesssinlikle önerim The last of us oynaman. Ben oynarken bi damla gozyasi bile döktüm öyle bir oyundu benim için. Onun disinda eger bir seriye baslar ve seversen devam oyunlari da zevk verir. Cod mw2 de öneririm. Assasins creed serisi de oyananabilir. Diablo 4 suan bana gore p2w bir oyun oldu ama bir car kasip item saitisi yapabilirsin bi süre sariyor. Hikayesini bitirmek daha da güzel. Hikayeyi bitirip istersen birakirsin. Sinematik grafikleri efsane.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Yeni konu açtım orada da belirttim eğer sot indirirsen birlikte oynayabiliriz. Xbox gamepass de ücretsiz. Arkadaslarinla birlikte oynayabilecegin bir oyun. Ben de ayni durumdan muzdaribim 100k bilgisayar dizdim ama ne tadi var ne tuzu ne de oyuna girip zevk alabilecegim birileri. Valo, lol de oynuyorum ama tamamen kanser ediyor. Ha bu arada sana kesssinlikle önerim The last of us oynaman. Ben oynarken bi damla gozyasi bile döktüm öyle bir oyundu benim için. Onun disinda eger bir seriye baslar ve seversen devam oyunlari da zevk verir. Cod mw2 de öneririm. Assasins creed serisi de oyananabilir. Diablo 4 suan bana gore p2w bir oyun oldu ama bir car kasip item saitisi yapabilirsin bi süre sariyor. Hikayesini bitirmek daha da güzel. Hikayeyi bitirip istersen birakirsin. Sinematik grafikleri efsane.
Aklımda aslında var oynamak istediğim seriler senide önerdiğin gibi, SOT indirirsem haber veririm hocam.

Top Bottom