Neler Yeni

Eskisi gibi olma isteği

Messinin kramponu

80+ Bronze
Eskiden mutluydum en azından hafif bir gülümseme vardı yüzümde. Artık gülmek istesem beceremiyorum. Eskiden hiçbir şeyi kafaya takmazdım. Artık bütün küçük şeylerı bile 1 hafta unutamıyorum. Karşımdaki kişiyle çok rahat cümle kurabiliyordum tanısamda tanımasamda. Artık tanısam bile konuşmaya çekiniyorum. Bunun gibi bir sürü şey var. Eskisi gibi olmak istiyorum fakat olamıyorum. Burada içimi boşaltmak istedim. İyi forumlar.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Bende aynı şekildeyim artık

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Konu sahibi arkadaşım yaşınız kaç acaba?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Eskiden mutluydum en azından hafif bir gülümseme vardı yüzümde. Artık gülmek istesem beceremiyorum. Eskiden hiçbir şeyi kafaya takmazdım. Artık bütün küçük şeylerı bile 1 hafta unutamıyorum. Karşımdaki kişiyle çok rahat cümle kurabiliyordum tanısamda tanımasamda. Artık tanısam bile konuşmaya çekiniyorum. Bunun gibi bir sürü şey var. Eskisi gibi olmak istiyorum fakat olamıyorum. Burada içimi boşaltmak istedim. İyi forumlar.
valla bende konuşamaz hale geldim sürekli kekeliyorm, kitap okumak lazım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Türkiye'de yasiyosan mutlu olamazsin

şahin doğan

80+ Platinum
bu durum tamamen ülkenin ekonomik sorunları ile ilgili parası olan mutsuz olmaz :(

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
bu durum tamamen ülkenin ekonomik sorunları ile ilgili parası olan mutsuz olmaz :(
parası olan adam geleceği düşünmez endişe duymaz rahatına bakar... istediği işi yapar istediği gibi yaşar hayat ülkemizde bu insanlara güzel sadece

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,725