Neler Yeni

Eskisi gibi olma isteği

şahin doğan

80+ Platinum
parası olan adam geleceği düşünmez endişe duymaz rahatına bakar... istediği işi yapar istediği gibi yaşar hayat ülkemizde bu insanlara güzel sadece
onu da geçtim bu ülkede kaç kişi hafta sonu 2 gün kafa dinlemek için şehir dışına çıkabiliyor ? para olmadan mutlu olmak aile ile olur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Hocam mevcut yaşı belki değişime itiyordur kendisini. Ergenlik diyoruz vs, Tabi yaşadıkları normal değil ülke olarak mutsuzluk var.
evet o da olabilir haklısınız

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Hocam 8 yaşından beri yaşıyorum bu durumu. Şu an 14.
Aile ile olan bağınız ne durumda acaba? İletişim kopukluğu yaşıyormusunuz aile bireyleri arasında? Anne baba sağ mı? Ayrı mı? değil mi? Bence psikolog'a görünmeniz sizin yararınıza olur. Bu sorular özel sorular biliyorum ama bir şeyler hakkında yorum yapacaksak bir şeyleri de bilmemiz gerek. Bakın ilk önce size tavsiyem Psikolog'a gitmeniz yönünde. Sonra zaten gerek görürse sizi Psikiyatri'ye gönderebilir. Yaşınız daha küçük o yüzden bunlar normal değil. Sizin yaşlarda her insanın mutlu olması lazım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,238
İsim
Oğuz Oğuz
Ekonomik sıkıntılarla alakasız bende eskiye yani 2010'ların başına dönmek istiyorum.
Teknolojinin bu kadar gelişmediği.
Bir oyunu oynamak için internet kafelere gidildiği
İnsanların daha çok muhabbet ettiği ve telefon bağımlılığının olmadığı.
Otobüsün bile ne zaman geleceğini bilmediğimiz.
Buluşmak için sadece aradığımız.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Eskiden ne güzel tek tük dertlerimiz vardı. Cahildik. Aile ne isterse alıyordu. Tek sıkıntı çalışılması gereken derslerdi, daha sonra bu dahil birçok şey eklendi.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Aile ile olan bağınız ne durumda acaba? İletişim kopukluğu yaşıyormusunuz aile bireyleri arasında? Anne baba sağ mı? Ayrı mı? değil mi? Bence psikolog'a görünmeniz sizin yararınıza olur. Bu sorular özel sorular biliyorum ama bir şeyler hakkında yorum yapacaksak bir şeyleri de bilmemiz gerek. Bakın ilk önce size tavsiyem Psikolog'a gitmeniz yönünde. Sonra zaten gerek görürse sizi Psikiyatri'ye gönderebilir. Yaşınız daha küçük o yüzden bunlar normal değil. Sizin yaşlarda her insanın mutlu olması lazım.
2 hafta psikoloğa gittim bir işe yaramamıştı.

Bura.K

80+ Silver
Bir yere kadar para. Bir yerden sonra para bile kurtaramaz insanı.
Hasta mısın? İyileşmek mi istiyorsun? Devlet Hastanesin işkencelerine maruz kalmak istemiyorsan (İşini bilmez Doktorlara denk gelme olasılığın Özele kıyasla biraz daha fazla.) Özele gitmek zorundasın. Bak "istersen" değil zorundasın. Sağlık parayla.
Mutluluk parayla, parası olmayıp çok mutlu olan bir insan göremedim? Yani 1+1 evinde, ay sonunu dert edip geceleri uyuyamayan bir insan mutlu olabilir mi? Ev isterse 50+50 olsun. Akşamları uyuyamayıp dert edinmen bile bir sorun.

Kısacası her şey parayla. Ha, doğuşta meydana gelen kalıcı sağlık sorunları (körlük, beyin fonksiyonların çalışmaması) gibi sağlık sorunları haricinde; evet, her şey para.

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eskiden mutluydum en azından hafif bir gülümseme vardı yüzümde. Artık gülmek istesem beceremiyorum. Eskiden hiçbir şeyi kafaya takmazdım. Artık bütün küçük şeylerı bile 1 hafta unutamıyorum. Karşımdaki kişiyle çok rahat cümle kurabiliyordum tanısamda tanımasamda. Artık tanısam bile konuşmaya çekiniyorum. Bunun gibi bir sürü şey var. Eskisi gibi olmak istiyorum fakat olamıyorum. Burada içimi boşaltmak istedim. İyi forumlar.
Eskiler eskide kaldıklarından değerlidir.
Evet ben düzelmemiz taraftarıyım ve er geç olacaktır ama ben burada kim , ne zaman olacağını belirtmedim elbet olacaktır bunun kimden veya neyden veya veya ne zaman olacağını söyleyemem tek :)
Gerekirse ülkem için yettiğim kadar az da olsa katkım olucaksa yardım ederim eğer şartlarım uygunsa.
Zamanında da aynıydık şimdi de aynıyız 80-90 türkiyesine gidiyoruz gine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikolog zaten 2 haftada işe yaramaz. Terapi dediğimiz süreç uzundur. Tabi bazen tek seansta büyük ilerleme kaydedilebilir. Sen de olmaması hiç işe yaramayacağı anlamına gelmez.
Yarıyor da parası o etkiyi atıyor be kanka :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,739
Üyeler
164,370
Son üye
Tw1ha
Top Bottom