red devil bi karta göre biraz ısınıyor ama normaldir yaz ayındayız kart kaç aylık tamir görmüş mü kutusu faturası garantisi varmı bunları sorun ve ne için kulanmış kartı onuda sorun ayrıca fiyat güzelse alınırSizce bu kart alınır mi test sonuçları nasil
red devil bi karta göre biraz ısınıyor ama normaldir yaz ayındayız kart kaç aylık tamir görmüş mü kutusu faturası garantisi varmı bunları sorun ve ne için kulanmış kartı onuda sorun ayrıca fiyat güzelse alınır
aynı paraya 6900xt vereyim kat kat iyiKutusu var Garantisi yok içi açılmamış güvenlik etiketi var 13k
PahalıKutusu var Garantisi yok içi açılmamış güvenlik etiketi var 13k
gerçekten pahalı hocam rx 6800xtlerin daha temizleri sarı sitede bile 11k civarına bulunabiliniyorKutusu var Garantisi yok içi açılmamış güvenlik etiketi var 13k
10-11'e rx 6800xt alınır başka ürün bakmana gerek yokLetgodan bulmustum almaktan vaz gectim bir sorum var rx 6800 xt ayarında performans olarak 2.elde hangi kartlar alinir 10-11-12 bin tl bandinda ndivia amd farketmez
alınmaz rx 6800xt iyidir 11k civarına temiz bulunurLetgodan bulmustum almaktan vaz gectim bir sorum var rx 6800 xt ayarında performans olarak 2.elde hangi kartlar alinir 10-11-12 bin tl bandinda ndivia amd farketmez
güvenlik etiketi elenmemiş dediniz garantisi bitmiş dediniz yani kafadan en az 2 yıldır kart adamda ve bakım yapmamış normaldir eğer böyleysePeki benim attığım değerler normal anladığım kadarliyla doğru mu hocam 76C normal mi