Neler Yeni

Estetik vucut icin tavsiyeler lazim

Selam alikim. Yasim 15, 175 boylarinda 56 kilo zarganayim. protein tozu onerir misiniz? Protein tozlarindan da anlamiyorum butce koyamam maalesef. Asiri pahali olmasin, kaliteli bir sey olsun.

Kucuklugumden beri boyle zayif bir insanim. Kilo almak benim icin cok zor. Ne tur besinler onerirsiniz? Gunde kac ogun besin tuketeyim?

Ayrica gunde kac K kalori tuketmeliyim? Gunluk protein ihtiyacimi nasil belirleyecegim?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
bazal kalori ihtiyacini hesapla üstüne 1000kalori koy, ama bu kaloriyi şeker ve zararli yaglardan almamaya çalış

• Konu Sahibi Konu Sahibi

123kral14

80+ Silver
profilimden indirim kodlarınaa bakabbilirsin bunları al salona yaazıl antrenmanının güzel yap acele etme millet bana bakıyor herkes kaslı triblerine girme okullar açılıncaya kadar baya iyileşirsin
ege fitness videoları izle neyi meratk ediyorsan çoğu var
amacımız okullar açılıncaya kadar baya estetik bir vücut yapmak
devam 💪💪💪🦍

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
bazal kalori ihtiyacini hesapla üstüne 1000kalori koy, ama bu kaloriyi şeker ve zararli yaglardan almamaya çalış
Üstüne 1000 kalori koyarsa eğer deri yırtıkları ve çatlaklardan sonra sana mı yazacak ?

Günlük alman gereken kaloriyi hesapla ( kilonu sabit tutan kalori miktarı ) ardından üstüne 300-500 kalori gibi bir değer ekle ve yavaş yavaş kilo almaya başla. Eğer yemek konusunda sıkıntı yaşıyor isen gainer ve BCAA alabilirsin fakat başlangıç için mantıksız tercih olur. Aynı zamanda ev yemeklerini biraz kisman ve kendi yemeklerini yapman gerekiyor eğer parçalı dengeli bir vücut istiyor isen

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Üstüne 1000 kalori koyarsa eğer deri yırtıkları ve çatlaklardan sonra sana mı yazacak ?

Günlük alman gereken kaloriyi hesapla ( kilonu sabit tutan kalori miktarı ) ardından üstüne 300-500 kalori gibi bir değer ekle ve yavaş yavaş kilo almaya başla. Eğer yemek konusunda sıkıntı yaşıyor isen gainer ve BCAA alabilirsin fakat başlangıç için mantıksız tercih olur. Aynı zamanda ev yemeklerini biraz kisman ve kendi yemeklerini yapman gerekiyor eğer parçalı dengeli bir vücut istiyor isen
gunluk kalori ihtiyaci demedim farkindaysan bazal metabolizmanin harcadigi kalorinin üzerine 1000 kalori eklesin dedim. yani günlük harcadigindan 300-400 kalori fazlaya denk gelir. bilgin olmadan fikrin olmasin lutfen

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Arkadaşlwr bende aynı dertten muzdaribim. Kilo almak için supplement kesin çözüm mü? 1 haftadır bir tarif deniyorum şöyle
yulaf süt ceviz fındık bal karıştır yatmadan önce ye tarzında. İşe yarar mı?

GodlyPain

80+ Bronze
Arkadaşlwr bende aynı dertten muzdaribim. Kilo almak için supplement kesin çözüm mü? 1 haftadır bir tarif deniyorum şöyle
Gainer + Spor. Başka türlü kilo alamadım ben

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
Selam alikim. Yasim 15, 175 boylarinda 56 kilo zarganayim. protein tozu onerir misiniz? Protein tozlarindan da anlamiyorum butce koyamam maalesef. Asiri pahali olmasin, kaliteli bir sey olsun.

Kucuklugumden beri boyle zayif bir insanim. Kilo almak benim icin cok zor. Ne tur besinler onerirsiniz? Gunde kac ogun besin tuketeyim?

Ayrica gunde kac K kalori tuketmeliyim? Gunluk protein ihtiyacimi nasil belirleyecegim?
bu soruları youtube sorsan daha çok şey öğrenirsin knk

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
İştahın açılırsa gainer'lar boşa para ve şeker deposu yemek yemeyi ve yapmayı öğrendikten sonra çok kolay bu işler kilo alamamak mümkün değil neredeyse işe yarayacak 2 supplement var
Supplementler

Kreatin - ( Kişiye uygun ise )
Beta Alanine - ( Sağlam antrenman yapmıyorsan anlamı yok )

Vitaminler

Multivitamin - ( Klasik sağlık için önemli spor yapsanda yapmasanda )
D Vitamini - ( Eklem ağrısı var ise )

Günlük alman gereken kaloriyi hesapla ( kilonu sabit tutan kalori miktarı ) ardından üstüne 300-500 kalori gibi bir değer ekle ve yavaş yavaş kilo almaya başla.
Peki almam gereken gunluk kaloriyi nasil hesaplicam ki?

Ayrica diyelim ki fazladan kalori aldim, bu kaloriyi antrenmanda yakmadigimdan nasil emin olabilirim?
amacımız okullar açılıncaya kadar baya estetik bir vücut yapmak
devam 💪💪💪🦍
Benim amac da ayni 🔱 Supplement kullanirim ama Gainer'i erkenden kullanmamaya calisacagim. Eger olmazsa artik Gainer ile yola devam ederim.

Tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Bizim salonun saglikcisindan da fikir alacagim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,029
Üyeler
166,138
Son üye
Alper35
Top Bottom