Al geç bende var on numara yıllardır kullanırım. Antirkotu bunda yap yanında bi tavada da tereyağ sıvıyağ erit varsa biberiye bi de sarımsak. Eti döküm tavadan aldıktan sonra diğer dediğim tavada 1.5-2 dakika mantolama yap afiyet olsun eşsiz bir lezzet.Antrikot yapıcam da kaliteli döküm tava önerir misiniz? düz olursa daha güzel olur. Bütçe 2k zorlarım ama derseniz ki bu da işini görür fiyat düşebilirsiniz
hocam kullanıma hazır olarak mı geliyor yoksa sezonlamam gerekecek mi? Bakımlarını nasıl yaptınız mesela Eti pisirdikten sonra nasıl temizliyorsunuz?Al geç bende var on numara yıllardır kullanırım. Antirkotu bunda yap yanında bi tavada da tereyağ sıvıyağ erit varsa biberiye bi de sarımsak. Eti döküm tavadan aldıktan sonra diğer dediğim tavada 1.5-2 dakika mantolama yap afiyet olsun eşsiz bir lezzet.
Tavsiyem köfte yapmayacaksan eti düz tavaya atma.
O seasoning işi keyfe keder ya ben yapmadım. İsterseniz yapın. Bakım falan da yaptığım yok piştikten sonra içine su sirke koyup kaynatıyorum zaten kiri miri yumuşuyor. Kolayca çıkıyor. Yıkayıp kuruluyorum hemen bezle. Kaldırıyorum.hocam kullanıma hazır olarak mı geliyor yoksa sezonlamam gerekecek mi? Bakımlarını nasıl yaptınız mesela Eti pisirdikten sonra nasıl temizliyorsunuz?