Neler Yeni

Eternum nasıl kazabilirim sistemim yetermi sistemime kartım da sıkıntı olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben karantina döneminde evde boş boş duruyorum biyerden gelir elde etmeyi isterim yaşım eternum kazısı yapmasını falan bilmiyorum sistem özelliklerim r5 2600 16gb ram 3000mhz
asus rog strix RTX2060 kullanıyorum acaba kazı yapabilirmiyim adamlara baktıgımda 8 9 tane kartla fabrika yapmışlar ondna içimde bi korku var başlıktaki soruları cevaplayıp dc falan verirseniz sevinirim bu işe girmeyi çok siterim ve birde geliri ne kadar aylık eketrik faturası olayı ne kadar mesela arakda oyun yoanrken bu kazıyı yapabilirmiyim ??

En İyi Cevap
1
Tek kartla zarar edersiniz diye düşünüyorum ama illa öğrenmek isterseniz bu sizin için güzel bir rehber olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kartla zarar edersiniz diye düşünüyorum ama illa öğrenmek isterseniz bu sizin için güzel bir rehber olabilir
zarar ederim derken elektrik faturasının fazlalığından dolayı ve ekran kartıma bi sıkıntı olurmu arkada oyun oynayabilirmiyim

En İyi Cevap
1
zarar ederim derken elektrik faturasının fazlalığından dolayı ve ekran kartıma bi sıkıntı olurmu arkada oyun oynayabilirmiyim
oynarsınız ama kazım gücü düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir deneyim kazım gücünüzü buradan yazın ben size ne kadar kazanacağını (tahmini ) söyliyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
oynarsınız ama kazım gücü düşer

Bir deneyim kazım gücünüzü buradan yazın ben size ne kadar kazanacağını (tahmini ) söyliyeyim
tamamdır nickinizi unutmam bu işe kalkışırım 1 hafta içinde size söylerim saolun

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
zarar etmez kesinlikle

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben karantina döneminde evde boş boş duruyorum biyerden gelir elde etmeyi isterim yaşım eternum kazısı yapmasını falan bilmiyorum sistem özelliklerim r5 2600 16gb ram 3000mhz
asus rog strix RTX2060 kullanıyorum acaba kazı yapabilirmiyim adamlara baktıgımda 8 9 tane kartla fabrika yapmışlar ondna içimde bi korku var başlıktaki soruları cevaplayıp dc falan verirseniz sevinirim bu işe girmeyi çok siterim ve birde geliri ne kadar aylık eketrik faturası olayı ne kadar mesela arakda oyun yoanrken bu kazıyı yapabilirmiyim ??
2060 ile günlük yaklaşık 30 aylık 900 tl kazanırsın elektirik giderini çıktıktan sonra tabi 7/24 çalıştırırsan günde 2-3 saat oyun oynasan bile tahminin 700tl den fazla kazanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
zarar etmez kesinlikle

2060 ile günlük yaklaşık 30 aylık 900 TL kazanırsın elektirik giderini çıktıktan sonra tabi 7/24 çalıştırırsan günde 2-3 saat oyun oynasan bile tahminin 700tl den fazla kazanırsın
Dostum bana yardımcı olurmusun sesli sohbetten dc falan çok iyi olur biri olmadna yapmaktan endişe duyuyorum.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
zarar etmez kesinlikle

2060 ile günlük yaklaşık 30 aylık 900 TL kazanırsın elektirik giderini çıktıktan sonra tabi 7/24 çalıştırırsan günde 2-3 saat oyun oynasan bile tahminin 700tl den fazla kazanırsın
Bende de aynı sistem var hocam peki oyun performansı düşer mi hocam valorantda 300 fps alıyorum yaklaşık düşerse kaça düşer hocam karta zarar verirmiyiz tek kart teşekkürler hocam.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Bende de aynı sistem var hocam peki oyun performansı düşer mi hocam valorantda 300 fps alıyorum yaklaşık düşerse kaça düşer hocam karta zarar verirmiyiz tek kart teşekkürler hocam.
karta zarar vermezsin sadece belli bir miktar eskir kart ki bu oyun oynarken de oluyor fps mining ile aynı anda oyun çalıştırılırsa düşer zaten ikisini aynı anda çalıştırmayı tavsiye etmiyorum onun dışında mining i kapatıp oyuna girdiğinde kartın performansı da hiç bir değişiklik olmaz

Top Bottom