Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
Az öncr gördüm cnn türk vb kanallar haber paylasmıs 24 temmuzda güncelleme gelecek diye sizce gelir mi gelse ekran kartı fiyatları düşer mi?
Ekran Kartı Fiyatları Zaten Şuan Düşüşte , Ama Gelse Bile Anında Etki Eder mi ?Az öncr gördüm cnn türk vb kanallar haber paylasmıs 24 temmuzda güncelleme gelecek diye sizce gelir mi gelse ekran kartı fiyatları düşer mi?
24 Temmuz Tarihi Konusunda bir bilgim yok.Az öncr gördüm cnn türk vb kanallar haber paylasmıs 24 temmuzda güncelleme gelecek diye sizce gelir mi gelse ekran kartı fiyatları düşer mi?
Eth 2.0 Gelince Ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak , Neden Gelmesin ki ?Gelmesinler, gelmesinler.
Çıkacağını düşünmüyorum çıkmasın zaten.
Mining yapılamayacak ? Doğru bir cümle değil bilmeden konuşmayın.Eth 2.0 Gelince Ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak , Neden Gelmesin ki ?
Gelmesinler, gelmesinler.
Çıkacağını düşünmüyorum çıkmasın zaten.
Gelsinler gelsinler, inşallah çıkar.
Çıkar umarım, çıkacağını düşünüyorum, çıksın zaten.
Mining Yapılamayacak Demedim kiMining yapılamayacak ? Doğru bir cümle değil bilmeden konuşmayın.
Epic U dönüşü.
Ekran kartı ile mining yapılamayacak ? Mining demek sadece ETH kazılıyor demek değil sizde yazdığınızı anlayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mining Yapılamayacak Demedim ki
Ekran Kartı İle Yapılamayacak
Bence Okuduğunuzu Anlayın
Hocam Siz İyi Misiniz ?Ekran kartı ile mining yapılamayacak ? Mining demek sadece ETH kazılıyor demek değil sizde yazdığınızı anlayın.
Ekran kartı ile mining yapılamayacak ? Mining demek sadece ETH kazılıyor demek değil sizde yazdığınızı anlayın.
Eth 2.0 Gelince Ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak , Neden Gelmesin ki ?
Ne konuda bilginiz var ya da yok ben bunu tartışmıyorum beni de ilgilendirmez zaten. Sadece ben kurduğunuz cümledeki genelleme yanlış diye belirttim sizde ilk mesajınızda anlama becerimle ilgili eleştiri yapacağınıza. '' ETH yapılamayacak diye düzeltebilirdin '' ben sadece bunu belirttim.Hocam Siz İyi Misiniz ?
Eth 2.0 Gelince ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak yazmışım.
Yani Ekran Kartı İle Eth kazılamayacak. Eth Konusunda Yaptığım Yorumu , Tüm Coinler Adına Algılamak da Ayrı bir ironi zaten
Daha Geçen RevDeisDou İle Daha Fazla Kazandıran Coinleri Konuştuk. Mining'in Sadece Tek Bir Coin Üzerinden Yapılmadığını Biliyorum Merak etmeyin , 2017'den Beri Mining İle İlgili Bilgim Var.
Mesaj otomatik birleştirildi: