Neler Yeni

ETH 2.0 24 Temmuzda gelecek mi?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Ne konuda bilginiz var ya da yok ben bunu tartışmıyorum beni de ilgilendirmez zaten. Sadece ben kurduğunuz cümledeki genelleme yanlış diye belirttim sizde ilk mesajınızda anlama becerimle ilgili eleştiri yapacağınıza. '' ETH yapılamayacak diye düzeltebilirdin '' ben sadece bunu belirttim.
Yani Hocam Ben Mi Anlatamıyorum , Siz Mi Anlamıyorsunuz ?
"Eth 2.0 Gelince Ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak" Gibi Bir Cümleden , Nasıl Tüm Coinlerin Kazılamayacağı Algısını Çıkarttınız Hayret Ediyorum ?
Eth 2.0 Diye Cümle Başında Belirtmişim Zaten. Ben Şöyle bir Cümle kurmadım ki ,"Eth 2.0 gelince Hiç bir Coin Kazılamayacak"
Vallahi Bazen Şaşırıyorum Ya.

krammer

80+ Bronze
Yani Hocam Ben Mi Anlatamıyorum , Siz Mi Anlamıyorsunuz ?
"Eth 2.0 Gelince Ekran Kartı İle Mining Yapılamayacak" Gibi Bir Cümleden , Nasıl Tüm Coinlerin Kazılamayacağı Algısını Çıkarttınız Hayret Ediyorum ?
Eth 2.0 Diye Cümle Başında Belirtmişim Zaten. Ben Şöyle bir Cümle kurmadım ki ,"Eth 2.0 gelince Hiç bir Coin Kazılamayacak"
Vallahi Bazen Şaşırıyorum Ya.
Hocam ben sizin bilginizi tartışmıyorum bunda bir anlaşalım. Çünkü 2 tane küçük kuzenime apu sistem toplarken başkalarına verdiğiniz fikirlerden yararlandım. Daha önce konusu açıldığı için de konu kirliliği olmasın diye açmadım. Ben genelleme yaptığınızı düşünüp ona göre yorum yaptım. Sizde öyle olmadığını söylediniz tamamdır anlaştık. Sorun çıkarmaya gerek yok. İyi forumlar

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Hocam ben sizin bilginizi tartışmıyorum bunda bir anlaşalım. Çünkü 2 tane küçük kuzenime apu sistem toplarken başkalarına verdiğiniz fikirlerden yararlandım. Daha önce konusu açıldığı için de konu kirliliği olmasın diye açmadım. Ben genelleme yaptığınızı düşünüp ona göre yorum yaptım. Sizde öyle olmadığını söylediniz tamamdır anlaştık. Sorun çıkarmaya gerek yok. İyi forumlar
İyi Forumlar.

Top Bottom