harbi ne biçim düştü yaaa
Sildim gereksiz yorumlardan dolayı.Miningciler için üzülüyorum ama düşmesi çok güzell
Gereksiz boş yapılacağını bildiğim için sildim. artık baydı bu tavsiye konusu. Ben hiçbir zaman kimseye tavsiye vermem.Düşen coine para yatırmak mükemmel bir zeka seni yarın bofaya başkan alcam yarını bekle ama
Yarın: Aç kardeşim aynen aras kargo sana altın göndermişler
Yatırım tavsiyesi değildir
tamam ozaman sende mesajını düzenleyip benden alıntıladığın yeri silersen sevinirim.Elon muskın 10 aylık gelirine tekabül etcek şekilde filan bir ceza getirilmeli insanlar intihar bile edebilir bu yüzden neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ytd mi abim dalga için koymuyorum ciddi şekilde dava yiyebilirsin çok kötü bir şey değil mi?
Tek değilsin yakın arkadaşım da 14bin TL'ye başka bir kripto para aldı 2.8den şuan 1.850 ama hep aynı senaryo ya 1 haftaya yine fırlar ve benim gibi korkaklar yine izleyip kalacak3 Gün önce 32.000 TL’den alan bne
İnşallah artacak en azından "ETH" her türlü sıkıntı yaratmayacak bir coin.Tek değilsin yakın arkadaşım da 14bin TL'ye başka bir kripto para aldı 2.8den şuan 1.850 ama hep aynı senaryo ya 1 haftaya yine fırlar ve benim gibi korkaklar yine izleyip kalacak
Küçük değilde bilinçsiz yatırımcı desen daha mı doğru olur? (Bundan bende emin değilim, sana soruyorum. )Ne telaş yaptınız ya, en son 2000$'den 1700$'a düşünce "ETH balonu söndü, miningciler ekran kartlarını salıcak." diyen bir kesim vardı.
Daha sonra 4200$a kadar tırmandı. Yeni hedef 7000$.
Küçük yatırımcıları korkutup elemeye devam...