S Symbian 80+ Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 4 26 Şubat 2022 #1 Selamlar, eth ile online shopping yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Selamlar, eth ile online shopping yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
turquoise.blue 80+ Bronze Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 538 Reaksiyon skoru 335 26 Şubat 2022 #2 Symbian yazmış: Selamlar, eth ile online shopping yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Coinler ile alışverişi devlet yasakladı. O nedenle papara gibi hizmetlere para aktarmakta yasaklanmıştı.
Symbian yazmış: Selamlar, eth ile online shopping yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim Devamı için tıklayın... Coinler ile alışverişi devlet yasakladı. O nedenle papara gibi hizmetlere para aktarmakta yasaklanmıştı.
S Symbian 80+ Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 4 27 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Amazon'da kullanmak için hediye kartı satan siteler gördüm bu şekilde kullanılabilir mi