Neler Yeni

ETH mining gelir durumu - Güncel Eth 1200 $

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Rtx 3060 la ortalama 2.5 dolar geliyordu heralde 2 lere düşücek.Eth olsun yeter ki elbet birgün çıkacak.
merhaba eğer aktif olursanız lütfen ulaşır mısınız zaten konu açmıştım ancak 3060 kullanıcısıyım bende mininge başladım ve binancepool üzerinden gminer ile kazım yapıyorum durum nedir sizde bilgilendirir misiniz lütfen aylık getirisi ne kadardır? ben pasif gelir olarak bu işe giriştim pişman eder mi acaba ?

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
merhaba eğer aktif olursanız lütfen ulaşır mısınız zaten konu açmıştım ancak 3060 kullanıcısıyım bende mininge başladım ve binancepool üzerinden gminer ile kazım yapıyorum durum nedir sizde bilgilendirir misiniz lütfen aylık getirisi ne kadardır? ben pasif gelir olarak bu işe giriştim pişman eder mi acaba ?

Yaklaşık 15 gün önce kazıma son verdim. Eth kazımı maalesef günlük 1.5 usd kadar düştü ve gelen elektrik zammı ve tarifelerinden sonra 250 tl gelen elektrik faturası 450 tl gibi bir noktaya ulaşınca son oldu.Yaklaşık eth 4000 usd seviyelerindeyken günlük 30 35 tl kazıyordu ve ortalama aylık 100 tl civarı elektrik faturası fark ediyordu toplamda aylık 800 tl civarı bana bırakıyordu. Şuan ise elektrik iki katına çıktığı için sadece bılgısayar 200 250 tl civarı elektirik yakıyor ve eth yarı yarıya düşmesi ile de kazanç ortalama aylık 500 TL'ye kadar düştü elektriği çıkınca kalan 200 250 tl bunun içinde kartı yormaya gerek yok açıkçası. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Yaklaşık 15 gün önce kazıma son verdim. Eth kazımı maalesef günlük 1.5 usd kadar düştü ve gelen elektrik zammı ve tarifelerinden sonra 250 TL gelen elektrik faturası 450 TL gibi bir noktaya ulaşınca son oldu.Yaklaşık eth 4000 usd seviyelerindeyken günlük 30 35 TL kazıyordu ve ortalama aylık 100 TL civarı elektrik faturası fark ediyordu toplamda aylık 800 TL civarı bana bırakıyordu. Şuan ise elektrik iki katına çıktığı için sadece bılgısayar 200 250 TL civarı elektirik yakıyor ve eth yarı yarıya düşmesi ile de kazanç ortalama aylık 500 TL'ye kadar düştü elektriği çıkınca kalan 200 250 TL bunun içinde kartı yormaya gerek yok açıkçası. :)
bende bu ay deneme amaçlı yaptım bakacağım duruma

Top Bottom