Kaçla kazıyosun dostum6600 ile günde 1.2 euro gösteriyor
Ben 2minerdan Nano coin ile odeme aliyodum kesmiyo diye onu değiştireyim bari.Başka coin mi kazsak bu ara yükselene kadar
Herkeste var düşüş anlaşılan baya düştü gelir gerçekten , hayırlısı diyelim
28mh veriyorKaçla kazıyosun dostum
Kazım gelirleri de şuan ETH cinsinden artıyor aslında, kazıp cüzdanda ETH bekletmek gayet mantıklı şuan.Aslında kazmaktan ziyade alıp artış bekleme fırsatı bu zamanlar.
Bence az geliyor artık dediğim gibi 1500 dolarken bile 3,50 den aşağı almıyordum Pcyi kullandığım halde , 4800 - 4600 arası fırladığında 4,50 - 4,30 arası değişiyodu. Şimdi 4100 ken falan bile 3, 40 zor alıyodum hiç kullanmadığım halde pcyi. Şuan ise pcyi kullanmadım 1 gün denemek için. Bana 3,40 verdi hiç dokulmamış pc 63 Mh ile. Baya düştü gibi neyse eth olarak geliyo ödül dediğin gibi bekleyelim bakalım neler olcak ETH şuan düşüp kalırsa fena patladık demektir. 10 gün boşa mining yapmış oldum şuan tek kartla kazıyorum zaten ben boş durmasın diye.Kazım gelirleri de şuan ETH cinsinden artıyor aslında, kazıp cüzdanda ETH bekletmek gayet mantıklı şuan.
Düzgün ayar yapmamışsın.6600 ile günde 1.2 euro gösteriyor
Şuan 1.45 dolar getiriyor. Euro olarakta 1.25-1.30 a tekabul ediyor.Düzgün ayar yapmamışsın.
Kaç MH alıyorsunuz?Şuan 1.45 dolar getiriyor. Euro olarakta 1.25-1.30 a tekabul ediyor.