Neler Yeni

ETH2.0'ın Sistem Fiyatlarına Etkisi ne olur ?

erayv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Viduşlu
Etherium 2.0 temmuz ayında güncellenecek ve madencilik yani "mining" bitecek diye söylentiler var. Bu güncelleme ile sistem fiyatlarında ne gibi değişmeler olur? Sistem kurmak istiyordum temmuz sonrasını mı beklemeliyim ? Bu güncellemeler ekran kartları fiyatlarında biraz da olsa düşüşe yol açar mı? Bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirise çok sevinirim. Eski günlere dönmek dileğiyle...

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Etherium 2.0 temmuz ayında güncellenecek ve madencilik yani "mining" bitecek diye söylentiler var. Bu güncelleme ile sistem fiyatlarında ne gibi değişmeler olur? Sistem kurmak istiyordum temmuz sonrasını mı beklemeliyim ? Bu güncellemeler ekran kartları fiyatlarında biraz da olsa düşüşe yol açar mı? Bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirise çok sevinirim. Eski günlere dönmek dileğiyle...
Ethereum biter başkası başlar. Bi'de ben Türkiye'de çıkan fiyatın indiğini görmedim o yüzden zor gibi gözüküyor.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Türk piyasasında fiyatların ne kadar eskiye döneceği belli olur mu sence

erayv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Viduşlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
"Mining" bitse bile çip doğru düzgün üretilemiyor.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Burada yüksekten satılan ürünler kolay kolay ucuza satılmıyor. Dolar düştüğü zaman bile beklenen indirimler olmadı. Gerekçeleri "biz yüksekten alıyoruz zarar mı edelim?" oluyor.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu söylentiler gerçek olsaydı, şu an 2. el ekran kartları satışlarında bir artış olmaz mıydı?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Öyle okumuştum. Siz de araştırabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa bir süre vermemiştim aslında biraz imkansız ama ne kadar çabuk olursa iyi olur.
Eth mining bitse bile 0 kartların fiyatları çok düşmez anca 2.el piyasası hareketlenir

erayv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Viduşlu
Bu söylentiler gerçek olsaydı, şu an 2. el ekran kartları satışlarında bir artış olmaz mıydı?
Uzun zamandır 2. el piyasası da dahil ekran kartları fiyatlarını takip etmiyorum. Eğer artış olmadıysa çok da ümitli değilim bu güncellemeden.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
ETH 2.0 gelince ekran kartı fiyatlarının normale düzeleceğini mi zannediyon? Zannetmeye dewamke. 2.0'ın işlenmesi 1 yıl kadar sürer yani sen o işi unut :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Temmuzda eth mining gelirlerinde yüzde 30 kesinti yapılacak 2.0 hazırlıkları kapsamında. 2.0 tam olarak ne zaman gelecek bilemem. Sıfır ekran kartlarında bir düşüş olmaz bu arada belki ikinci el piyasası hareketlenebilir.

erayv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Viduşlu
ETH 2.0 gelince ekran kartı fiyatlarının normale düzeleceğini mi zannediyon? Zannetmeye dewamke. 2.0'ın işlenmesi 1 yıl kadar sürer yani sen o işi unut :)
ok boomer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temmuzda eth mining gelirlerinde yüzde 30 kesinti yapılacak 2.0 hazırlıkları kapsamında. 2.0 tam olarak ne zaman gelecek bilemem. Sıfır ekran kartlarında bir düşüş olmaz bu arada belki ikinci el piyasası hareketlenebilir.
Umarım ki bari 2. el piyasasında biraz hareketlenme olur. Yoksa apu ya kalacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,319
Üyeler
164,819
Son üye
voltens
Top Bottom