Neler Yeni

Ethereum 2.0 a geçince değeri nasıl olur?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Temmuz ayınca 2.0 gelecek diyenler var. 2.0 a geçtikten sonra sizce fiyatında nasıl değişiklikler olur? Kazım zorlaşacağı için fiyatı artar diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
2.0 gelse ne olacak? Tamam kartlar ile kazım yapılamayacak ama yeni kart üretimi neredeyse bitme noktasında? Bu da 2. elde kartların kara borsaya düşmesi anlamına geliyor. Yani hiçbir şey değişmeyecek, eğer Çip üretimi eskisi gibi olursa fiyatlar da 2.0 desteği ile düşer.
Ancak Çip üretiminin en azından firmalara göre 2023'den önce düzelmesi olası değil, Tayvan en büyük Çip üreticisi olmasına rağmen kepenkleri neredeyse kapattı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
2.0 geçtikten sonra çoğu kişi değeri artacak diyor ,
peki ne zaman geçecek kesin tarih var mı ?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorumu tam açıklayamadım sanırım :D Ethereum 2.0'a geçtikten sonra ethereum'un fiyatı nasıl etkilenir elimizde ki eth yi bekletmek mantıklı mı demek istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.0 geçtikten sonra çoğu kişi değeri artacak diyor ,
peki ne zaman geçecek kesin tarih var mı ?
Temmuz da diyenleri gördüm ama bildiğim kadarıyla net bi tarih yok

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kart stokları açısından hiçbir şey değişmez fabrikalar kuraklıkla baş başa

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2.0 gelse ne olacak? Tamam kartlar ile kazım yapılamayacak ama yeni kart üretimi neredeyse bitme noktasında? Bu da 2. elde kartların kara borsaya düşmesi anlamına geliyor. Yani hiçbir şey değişmeyecek, eğer Çip üretimi eskisi gibi olursa fiyatlar da 2.0 desteği ile düşer.
Ancak Çip üretiminin en azından firmalara göre 2023'den önce düzelmesi olası değil, Tayvan en büyük Çip üreticisi olmasına rağmen kepenkleri neredeyse kapattı.
Cahil cahil konuşma hangi fabrika kart üretemiyor normal dönemden fazla kart üretiliyor sadece sen ben göremiyoruz.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Cahil cahil konuşma hangi fabrika kart üretemiyor normal dönemden fazla kart üretiliyor sadece sen ben göremiyoruz.

Dediğimi anlamadın hocam. Yeni Çip üretimi olmadığı için eski kartların Çiplerini kullanmaya başladı firmalar. Şu anda deli gibi üretim yok, sadece eskileri restore ediyorlar. Hatta 1050 Ti yeniden restore edildi, biraz araştır istersen. (Garantiye gönderilen genellikle arıza tespiti olan ve para iadesi yapılan kartlar restore edildi)

Eğer normalden daha fazla kart üretilseydi raflarda görürdük. Hazır sistemlerde dahi belirli bir limit var. Birçok firma çalışanıyla da konuşmam oldu ve birçoğu dediğimi dedi. Yalan atacak değiller ya? Stoklar artan talep yüzünden direkt eriyor.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dediğimi anlamadın hocam. Yeni Çip üretimi olmadığı için eski kartların Çiplerini kullanmaya başladı firmalar. Şu anda deli gibi üretim yok, sadece eskileri restore ediyorlar. Hatta 1050 Ti yeniden restore edildi, biraz araştır istersen. (Garantiye gönderilen genellikle arıza tespiti olan ve para iadesi yapılan kartlar restore edildi)

Eğer normalden daha fazla kart üretilseydi raflarda görürdük. Hazır sistemlerde dahi belirli bir limit var. Birçok firma çalışanıyla da konuşmam oldu ve birçoğu dediğimi dedi. Yalan atacak değiller ya? Stoklar artan talep yüzünden direkt eriyor.
tam tersine üretim fazlasıyla çok ama kartlar fabrikadan çıkar çıkmaz büyük mining çiftliklerine gidiyor oyuncuyada kalan bir iki kartı almaya çalışıyor
1050ti ın yeniden üretilmesinin olayı eski(farklı nm)üretim olduğu için yenilendi ve üretime geçti eski üretim hatları yenileri çıktıkça boşalmaya başlar

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
ETH fiyatı artmaya devam eder. Net bir fiyat söylemek zor. Ben 2.0 geldiğinde 4000$ olur diye düşünüyordum şuan 3300$.

ETH 2.0 'ın en büyük amacı transfer yaparken ödenen komisyonu düşürmek. İşlemleri de havuz bir sistem şeklinde yapıp fiyatların stabil olmasını sağlamak. Bu durumda madencilerin kazancı düşecek.

Şöyle düşün, transfer ücretlerini alıcılar (madenciler) yapıyor. En düşük fiyatı veren madenci seçiliyor. Çünkü en ucuz transfer maliyeti o madenciden. Fakat daha sonra devlet domatesin Ankara'dan İstanbul'a taşınması için bir ücret belirliyor. Diyor ki transfer edilen miktarın %1'i kadar komisyon alınabilecek. Bu durumda ne oluyor, madenciler normalde %5, kimi zaman %7 gibi bir ücret keserken artık sistem güncellendiği için mecburen %1 e düşürmek zorunda kalıyor.

Tam bu şekilde değil ama halk ağızıyla basitçe amacı bu. ETH transferini kolaylaştırmak ve komisyon fiyatını stabil & sabit bir değere çekmek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ETH fiyatı artmaya devam eder. Net bir fiyat söylemek zor. Ben 2.0 geldiğinde 4000$ olur diye düşünüyordum şuan 3300$.

ETH 2.0 'ın en büyük amacı transfer yaparken ödenen komisyonu düşürmek. İşlemleri de havuz bir sistem şeklinde yapıp fiyatların stabil olmasını sağlamak. Bu durumda madencilerin kazancı düşecek.

Şöyle düşün, transfer ücretlerini alıcılar (madenciler) yapıyor. En düşük fiyatı veren madenci seçiliyor. Çünkü en ucuz transfer maliyeti o madenciden. Fakat daha sonra devlet domatesin Ankara'dan İstanbul'a taşınması için bir ücret belirliyor. Diyor ki transfer edilen miktarın %1'i kadar komisyon alınabilecek. Bu durumda ne oluyor, madenciler normalde %5, kimi zaman %7 gibi bir ücret keserken artık sistem güncellendiği için mecburen %1 e düşürmek zorunda kalıyor.

Tam bu şekilde değil ama halk ağızıyla basitçe amacı bu. ETH transferini kolaylaştırmak ve komisyon fiyatını stabil & sabit bir değere çekmek.

Artık ETH transferi daha da kolaylaşacağı için kullanımı artacak, talep arttığı için de ve yeni güncellemeler geldiği içinde ETH fiyatı artacaktır.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

:) distribütör arkadaş var daha faturalandırmadan satıyoruz diyor ürünleri millet deli gibi alıyor.
Adam diyor ki biz bunları koliden çıkartıp raflara dizip kişiye özel fatura kesene kadar belirli adamlar var arıyoruz daha mağazaya inmeden adamlara kadroluyoruz bu daha kolay sonuçta satılıyormu satılıyor :)

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
:) distribütör arkadaş var daha faturalandırmadan satıyoruz diyor ürünleri millet deli gibi alıyor.
Adam diyor ki biz bunları koliden çıkartıp raflara dizip kişiye özel fatura kesene kadar belirli adamlar var arıyoruz daha mağazaya inmeden adamlara kadroluyoruz bu daha kolay sonuçta satılıyormu satılıyor :)

Onu alanlar miningci tayva, bu konuyu açan arkadaşın miningci değil oyuncu olduğu aşikar. En azından yazısına bakarsak öyle gözüküyor, haliyle bunu söylerken miningcilerin ne yaptığını değil oyuncuların nasıl erişip erişmediğini söylememiz gerekiyor. Yoksa nereye neden satıldığını biliyorum, gelen kartlar koli ile gelecek tabii ki. Az miktar deyince 50-60 adet değil yine 400-500 kart geliyordur rahatlıkla. Ancak ne dersen de şu anda piyasada kart yok, olanları da ya miningciler ya da karaborsacılar alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom