Ne zamandır takip etmiyordum bir anda şok oldum ethereuma da hiç güvenemiyorum bir anda fırlayabilir deOhooo geç kaldın dün 2k nın altındaydi bile, bence beklenmeli, yükselir mi bilmiyoruz.
Biliyorum reis bugünde pc almayı planlıyordum bu kadar çabuk düşmeye devam ederse yakında 800 dolar olur gibi duruyorKankacim 800 altina dusmezse ekran karti bulamazsin
hocam ethereumu boşver bize mınıng bitmesi lazım yakın zaman içindeethereum çok sağlam proje 2.0la eth mining bitebilir ama eth bitmez bence
temmuz ağustosta 2.0 beklentisi var ama bilmiyorumhocam ethereumu boşver bize mınıng bitmesi lazım yakın zaman içinde
chia coin yeni ümidim şu anda elimde 1,5tb hdd var eğer yükselirse bir problem olmaz ama ekran kartı ve işlemci artık bitsin yaArkadaşlar mining bitmez etheryum olmaz x olur o olmazsa y olur. Belki ekran kartı ile mining bitebilir fakat mining bitmez.
hocam temmuz çok geç ya beklemekten bıktık vallahatemmuz ağustosta 2.0 beklentisi var ama bilmiyorum
Mining bitmeyecek artık, biraz araştırırsanız görebilirsiniz. ETH bitse ETC var. ETC bitse RVN var. Geleceğin teknolojisi kripto olduğu için de artık değerlerinin mining yaptırmayacak kadar düşmeleri çok küçük bir ihtimal olarak gözüküyor. Ki kaldıki keza çip sorunu var. Mining haricinde çip sorunu devam ettiği için daha çok uzunca bir süre ucuz ekran kartı beklemeyi unutun.hocam ethereumu boşver bize mınıng bitmesi lazım yakın zaman içinde