Neler Yeni

Ethereum 2,293 Dolara Düştü

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Mining bitmeyecek artık, biraz araştırırsanız görebilirsiniz. ETH bitse ETC var. ETC bitse RVN var. Geleceğin teknolojisi kripto olduğu için de artık değerlerinin mining yaptırmayacak kadar düşmeleri çok küçük bir ihtimal olarak gözüküyor. Ki kaldıki keza çip sorunu var. Mining haricinde çip sorunu devam ettiği için daha çok uzunca bir süre ucuz ekran kartı beklemeyi unutun.
konuyu açarken istediğim cevap buydu aslında teşekkür ederim konu ile ilgili daha rahatım artık

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
ekran kartı ve işlemci artık bitsin ya
Daha eth 2.0 gelmedi , gelince eth 1000 altına düşeceğini düşünüyorum. Ekran kartı fiyatlarına gelince asla eski fiyatlarına inmez zannetmiyorum. Zam gelince anında zam ama indirim gelince ufak ufak yavaş yavaş hep böyle oldu ve olacak gibi de. Fakat tabi daha alınabilir bi duruma gelecektir.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Daha eth 2.0 gelmedi , gelince eth 1000 altına düşeceğini düşünüyorum. Ekran kartı fiyatlarına gelince asla eski fiyatlarına inmez zannetmiyorum. Zam gelince anında zam ama indirim gelince ufak ufak yavaş yavaş hep böyle oldu ve olacak gibi de. Fakat tabi daha alınabilir bi duruma gelecektir.
Benim ailemde de bu tür satış işleri ile ilgilenenler var düşmeme sebebi şu ürünler dolarla alındığı için dolar 9 iken alındığı için 7 ye düştüğünde indirim olmuyor diğer arkadaşın söylediğini haklı buldum çip sorunu olduğu için eth düşse bile sorun çözülmez itopya sahibi seneye yaz olacağını söyledi düzelmelerin bu bilgiyi firmalardan aldığını söyledi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Benim ailemde de bu tür satış işleri ile ilgilenenler var düşmeme sebebi şu ürünler dolarla alındığı için dolar 9 iken alındığı için 7 ye düştüğünde indirim olmuyor diğer arkadaşın söylediğini haklı buldum çip sorunu olduğu için eth düşse bile sorun çözülmez itopya sahibi seneye yaz olacağını söyledi düzelmelerin bu bilgiyi firmalardan aldığını söyledi
Çip sorunu ,coronadan dolayı ulaşım , doların yüksek olması yani bunlar baş etmenler

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo
Top Bottom