Neler Yeni

Ethereum 3500 Barajını Aşmaya Çok Yakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
3.946 dolar ile rekor tazelemesi yaptı ve anlık olarak ETH madencilerinin kazançları son 10 yılın en yüksek seviyesinde. Konsol GPU ile mining testlerine başlandığı söyleniyor PS4 pro ve PS5 gpu ları çok güçlü çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
Neden ? Playstation 4 slimde linux işletim sistemi çalıştırmıştım. Sadece usb ve dosyalar yeterli oluyordu. Mining programının linux sürümleri olduğu için yapılabilir. Sadece GPU yu tanıması için sanırım bir çakallık peşinde ruslar. Çünkü PS4-5 GPU sunu tanımıyormuş şuan mining peogramları. Eğer eklenirse yapılır ki ben yapıldığını düşünüyorum. PS5 leri bu nedenle topladılar aldılar piyasada hızlı bir şekilde.

Forumuye

80+ Bronze
Neden ? Playstation 4 slimde linux işletim sistemi çalıştırmıştım. Sadece usb ve dosyalar yeterli oluyordu. Mining programının linux sürümleri olduğu için yapılabilir. Sadece GPU yu tanıması için sanırım bir çakallık peşinde ruslar. Çünkü PS4-5 GPU sunu tanımıyormuş şuan mining peogramları. Eğer eklenirse yapılır ki ben yapıldığını düşünüyorum. PS5 leri bu nedenle topladılar aldılar piyasada hızlı bir şekilde.
Konsol GPU ları özel tasarım oluyor ve sadece oyun oynatma odaklı işleri yapan birimler güçlü tutuluyor. Bu nedenle konsola tam erişim sağlamsa da donanımsal olarak mining yapmak konsolla çok zor olur diye düşünüyorum.

Konsol GPU su ile yapmak için özel bir mining algoritması çıkmalı ya da belki bir ihtimal mevcut algoritma çok düşük hızlarla çalıştırılır ama öyle de kar edilmez.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Arkadaşlar PC Veya Ekran Kartı Alacaklara Geçmiş Olsun
Eth Yakında 3500 Barajını Aşabilir
Alıntıyı görüntüle
Size 30 Ocakta Aldığım SS'i Atacağım

Alıntıyı görüntüle

Kısaca PC Alacaklar Çok Uzun Süre Beklemek Zorunda Kalabilirler
Üstüne Bir de Çip Krizi Eklenince Ne Olacağını Kimse Kestiremez

Allah Yardımcınız Olsun
Hoşça Kalın
eth 3400 olmuş ekran kartı alınmaz bu zamanda(attım oku hadi geçmiş olsun)

Top Bottom