Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,109
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Silindi3500'ü geçti bu arada bir ara. Ben kazıyorum eth şasnlıyım. Piyasaya geçmiş olsun .d
Son düzenleme:
Silindi3500'ü geçti bu arada bir ara. Ben kazıyorum eth şasnlıyım. Piyasaya geçmiş olsun .d
konsol çok sıkıntı aylık üyelikler falan xbox one var bende 500gb ın zaten 140 ı falan sisteme gidiyo kalan şey ile adam gibi anca 4-5 oyun indiriyorsun bide oyun fiyatları zaten konsolun fiyatına yaklaştıKonsol Alın Arkadaşlar Konsol
PC Bu Saatten sonra Çok zor
rx5500xt ile mi kazıyorsun3500'ü geçti bu arada bir ara. Ben kazıyorum eth şasnlıyım. Piyasaya geçmiş olsun .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baltazar mesaj atıyorum kanka bir konuşalım
Hd Graphics kullanan laptop alırız.Laptoplarla Mining Yapılıp Onlarda da Stok Bitmesi
BRUH![]()
evet ama az kazıyor gibime geliyor. 15 günde 25 dolar ?konsol çok sıkıntı aylık üyelikler falan xbox one var bende 500gb ın zaten 140 ı falan sisteme gidiyo kalan şey ile adam gibi anca 4-5 oyun indiriyorsun bide oyun fiyatları zaten konsolun fiyatına yaklaştıher ay kiradasın gibi üyelik veriyorsun
rx5500xt ile mi kazıyorsun
Biri Bana Apuyla Mining yapılır mı diye sormuştuHd Graphics kullanan laptop alırız.
Bizim millet HD Graphics ile de mining yapar
chia coin yaygınlaşırsa ve 2000 dolar değerine ulaşırsa eth düşme ihtimkali var eth yi yıkan chia olucak görünArkadaşlar PC Veya Ekran Kartı Alacaklara Geçmiş Olsun
Eth Yakında 3500 Barajını Aşabilir
Alıntıyı görüntüle
Size 30 Ocakta Aldığım SS'i Atacağım
Alıntıyı görüntüle
Kısaca PC Alacaklar Çok Uzun Süre Beklemek Zorunda Kalabilirler
Üstüne Bir de Çip Krizi Eklenince Ne Olacağını Kimse Kestiremez
Allah Yardımcınız Olsun
Hoşça Kalın
Ben hep bu siteden bakıyorum ama sahici mi bilmiyorum.Eth 3500'ü Geçerse İlk Kez 3500 barajını geçmiş olacak
Ben yıllık bazda bakınca çıkmamıştı
Oyun İçin Hemen Konsola Yönelin BenceDeme yaBi bilgisayar hayalimiz var o da yalan olacak
yıllıkta çok üstünkçrü gösteriyor. yakınlaştırınca gösteriyor asıl değerleri ben de ilk başta öyle kanmıştımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleEvet Şu 5 Gün İçinde Birkaç Kez Geçmiş
Ben yıllık bazda bakınca çıkmamıştı
Konsoldaki oyun fiyatları peki onlara ne yapalımKonsol Alın Arkadaşlar Konsol
PC Bu Saatten sonra Çok zor
15 günde 25 dolar mıevet ama az kazıyor gibime geliyor. 15 günde 25 dolar ?