Neler Yeni

ETHEREUM DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR.

Mert555

80+ Bronze
Selamlar bugün itibariyle ethereum anlık şuan dolar cinsinde 2.7k’ya kadar düştü. ₺ olarak ise 36k seviyesine kadar geriledi.

Not: dolar cinsinde fiyatların ciddi düştüğü yaz aylarından bile daha düşük değerde şuanda.

ve bugün itibariyle ekran kartlarının fiyatları düşmüşken düşmeye de devam ederken hazır sistem fiyatları ise artmaya devam ediyor. Son olarak 13k’ya 6600 çıkıyormuş. Dünde 11.800₺‘ye 3050 çıkmıştı. Bu duruma yorumu olan dostlarımızdan yorumlarını bekliyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Selamlar bugün itibariyle ethereum anlık şuan dolar cinsinde 2.7k’ya kadar düştü. ₺ olarak ise 36k seviyesine kadar geriledi.

Not: dolar cinsinde fiyatların ciddi düştüğü yaz aylarından bile daha düşük değerde şuanda.

ve bugün itibariyle ekran kartlarının fiyatları düşmüşken düşmeye de devam ederken hazır sistem fiyatları ise artmaya devam ediyor. Son olarak 13k’ya 6600 çıkıyormuş. Dünde 11.800₺‘ye 3050 çıkmıştı. Bu duruma yorumu olan dostlarımızdan yorumlarını bekliyorum.
Bi pumplarlar çıkar gene

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ETH düşüşü hemen yansımaz hocam bence. Eğer böyle düşmeye devam ederse ancak mart ayı başı ve ortalarında fiyatlar düşer. Piyasa hareketli sonuçta bir anda artabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

bende etheriyum alayım bari düşmüşken

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ETH'nin düşüşü sandığınız kadar önemli değil hatta neredeyse hiç önemli değil. Şu an bu fiyatları etkileyen 1. başlık çip üretimlerinin artıyor oluşudur.
Ve fiyatların düşmesine de sevinmeyin, geri çıktığında yine vah tüh edeceksiniz bu fiyatlar hiçbir zaman düzelmeyecek.
Hem ETH neden mi önemli değil ? Mining kanadı için yorum yaparsak kazımı fazla zorlaştı zaten 2.0 gelmeden kullanıcılar alternatif aramaya başlayacaklardır RVN vardı o da kazançları yarıladı.

Erik Meyersson dediği gibi Türkiye ekonomisi düne göre zayıf olabilir ama yarından daha güçlü. Yani bu fiyatlar ve indirimler geçicidir.
Fiyatların gerçekten düşmesi için peki ne mi lazım ? Fırsatçılığa karşı tam denetim ve caydırıcı cezalar verilmesi gereklidir, bunun yanında elektroniklerde olan vergiler azaltılmalıdır son olarak da ETH'den daha önemli olan DOLAR'ın düşmesidir.

Yani demek istediğim hemen şimdi aceleyle gidin parça alın değil, doğru indirimi bulduğunuzu düşündüğünüzde yapışın ama tekrar yükseleceği ihtimali aklınızda olsun.

Bak ben kendimden örnek vereyim sistemimi 14.5k'ya almıştım, tarih 12 Nisan. Bu tarihten yaklaşık 1.5-2 ay önce 3070 7-8k'dan satılıyordu.
Benim sistemi aldığım sırada ise 3060 kendi başına 15k'ya satılıyordu arada sadece 2 ay var.
Ben fiyatlar daha da düşer diye 3070 almadım bekledim ve 3060'a kaldım... :) Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Son düzenleme:
ETH'nin düşüşü sandığınız kadar önemli değil hatta neredeyse hiç önemli değil. Şu an bu fiyatları etkileyen 1. başlık çip üretimlerinin artıyor oluşudur.
Ve fiyatların düşmesine de sevinmeyin, geri çıktığında yine vah tüh edeceksiniz bu fiyatlar hiçbir zaman düzelmeyecek.
Hem ETH neden mi önemli değil ? Mining kanadı için yorum yaparsak kazımı fazla zorlaştı zaten 2.0 gelmeden kullanıcılar alternatif aramaya başlayacaklardır RVN vardı o da kazançları yarıladı.

Erik Meyersson dediği gibi Türkiye ekonomisi düne göre zayıf olabilir ama yarından daha güçlü. Yani bu fiyatlar ve indirimler geçicidir.
Fiyatların gerçekten düşmesi için peki ne mi lazım ? Fırsatçılığa karşı tam denetim ve caydırıcı cezalar verilmesi gereklidir, bunun yanında elektroniklerde olan vergiler azaltılmalıdır son olarak da ETH'den daha önemli olan DOLAR'ın düşmesidir.

Yani demek istediğim hemen şimdi aceleyle gidin parça alın değil, doğru indirimi bulduğunuz düşündüğünüzde yapışın ama tekrar yükseleceği ihtimali aklınızda olsun.

Bak ben kendimden örnek vereyim sistemimi 14.5k'ya almıştım, tarih 12 Nisan. Bu tarihten yaklaşık 1.5-2 ay önce 3070 7-8k'dan satılıyordu.
Benim sistemi aldığım sırada ise 3060 kendi başına 15k'ya satılıyordu arada sadece 2 ay var.
Ben fiyatlar daha da düşer diye 3070 almadım bekledim ve 3060'a kaldım... :) Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.
Ahahaha hocam ben de sizin gibiyim böyle diye diye bekledim dün 11.800 tlya 3050li sistem alabildim anca :D

Mert555

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani demek istediğim hemen şimdi aceleyle gidin parça alın değil, doğru indirimi bulduğunuzu düşündüğünüzde yapışın ama tekrar yükseleceği ihtimali aklınızda olsun.

Ethereum nasıl önemli değil tekli fiyatı kartların baya düştü. Düşmeye de devam ediyor. Şuan kampanyalı hazır sistemlerden daha uygun tek tek toplayabiliyorsun hocam eth fiyatları etkilemiyor sözünüze katılmıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Diyarhan
Mart da faiz kararından sonra Türk gençlerinin sıfat ı eşgali

Ekler

• IMG-20220105-WA0008.jpg
    IMG-20220105-WA0008.jpg
    135.8 KB · Hit: 45

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ethereum 1000 doların altına düşmeden ETH madenciliği bitmez dikkat edersen ETH diyorum daha bir sürü alt coin var. Gerçi elektrik zamlarını dersek 1400 dolar seviyelerine gerilerse ETH madenciliği ülkemizde baya düşer. Ama mining bitmeyecek, parası olan kart alır bu kadar.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben dün 3050mi aldım 6.3kdan 1 ay sonra ne olacağı belirsiz. Kalanlara başarılar

Top Bottom