Neler Yeni

ETHEREUM DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Selamlar bugün itibariyle ethereum anlık şuan dolar cinsinde 2.7k’ya kadar düştü. ₺ olarak ise 36k seviyesine kadar geriledi.

Not: dolar cinsinde fiyatların ciddi düştüğü yaz aylarından bile daha düşük değerde şuanda.

ve bugün itibariyle ekran kartlarının fiyatları düşmüşken düşmeye de devam ederken hazır sistem fiyatları ise artmaya devam ediyor. Son olarak 13k’ya 6600 çıkıyormuş. Dünde 11.800₺‘ye 3050 çıkmıştı. Bu duruma yorumu olan dostlarımızdan yorumlarını bekliyorum.
Ethereum için alım konumlarındayız. Bitcoin için de geçerli. Yaza doğru Ethereum hedefim $8.000. Kendi düşüncelerimdir YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ethereum nasıl önemli değil tekli fiyatı kartların baya düştü. Düşmeye de devam ediyor. Şuan kampanyalı hazır sistemlerden daha uygun tek tek toplayabiliyorsun hocam eth fiyatları etkilemiyor sözünüze katılmıyorum.
Araştırmadığınız için neden böyle dediğimin farkında değilsiniz. Size izah etmeye çalışıyorum halen aksini iddia ediyorsunuz.

Mert555

80+ Bronze
Hocam neden her yorumuma emoji atıyorsun? Senle medenice bir konuşma yaptık. Küfür-hakaret olmadı konuşmamızda neden kin tutuyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@systemmaker

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Düşmesi lazım tabi ki de. Çip krizi felan var tamam ama bu kartları değerli kılan ETH'dir. Ülkede fırsatçı çok. Bununla beraber vergiler, dolar vs hepsi katlanarak yansıyor.

Düşmesi lazım tabi ki de. Çip krizi felan var tamam ama bu kartları değerli kılan ETH'dir. Ülkede fırsatçı çok. Bununla beraber vergiler, dolar vs hepsi katlanarak yansıyor.
Ülkeye fazla sayıda kart gelmediği sürece ethereum 1000 usd olsa da fiyat düşmez.
Mesela bakın piyasaya msi ekran kartlı sistemlerde inanılmaz azalma var. Çip krizi ülkeye gelen kart sayısını etkiliyor. Dolar da zaten almış yürümüş

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ülkeye fazla sayıda kart gelmediği sürece ethereum 1000 usd olsa da fiyat düşmez.
Mesela bakın piyasaya msi ekran kartlı sistemlerde inanılmaz azalma var. Çip krizi ülkeye gelen kart sayısını etkiliyor. Dolar da zaten almış yürümüş
Çip krizi dışında alım gücümüzde düşük adamlar milyon parti çekiyor bizimkiler yüzbin. Ama yurtdışında fiyatlar çok daha uygun burada kar bence biraz fazla konuluyor gibi geliyor bana.

Çip krizi dışında alım gücümüzde düşük adamlar milyon parti çekiyor bizimkiler yüzbin. Ama yurtdışında fiyatlar çok daha uygun burada kar bence biraz fazla konuluyor gibi geliyor bana.
Vergi de fazla. Bizde satış yapan yerlerin çoğu %10 koyuyor en fazla. Ayrıca lojistik maliyetleri de usd olarak normal gibi görünüyor ama TL çevirince o da ekstra ekleniyor

Mert555

80+ Bronze
Hakaret mi ediyorum, ayıp ediyorsun.
:D sizle medenice konuşulmaz dalga mantığına vurmuşsunuz. Tabi gerçekler acıtınca bu yolu seçmeye karar verdiniz herhalde.

Hakaret mi ediyorum, ayıp ediyorsun.
Neyse hocam boşveer 3060 20K olmalı diyelim geçelim.

Niye düşmez hocam? Yani bize az kart geliyor bizde onu rahat satıyoruz zaten neden düşürelim mi diyorsunuz. Neden 1 kar etmeniz gerekirken 5 kar etmek istiyorsunuz?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Selamlar bugün itibariyle ethereum anlık şuan dolar cinsinde 2.7k’ya kadar düştü. ₺ olarak ise 36k seviyesine kadar geriledi.

Not: dolar cinsinde fiyatların ciddi düştüğü yaz aylarından bile daha düşük değerde şuanda.

ve bugün itibariyle ekran kartlarının fiyatları düşmüşken düşmeye de devam ederken hazır sistem fiyatları ise artmaya devam ediyor. Son olarak 13k’ya 6600 çıkıyormuş. Dünde 11.800₺‘ye 3050 çıkmıştı. Bu duruma yorumu olan dostlarımızdan yorumlarını bekliyorum.
Dürüstlük yok. İnsanları kazıklamaya çalışanlar var. 1-2 hafta satışlar azalsın fiyatları düşer. Ancak 11.000 TL altında RTX 3050 sistem, 14.000 TL altında RTX 3060 sistem beklemek bulunan koşullarda mantıklı olmaz.

Mert555

80+ Bronze
Dürüstlük yok. İnsanları kazıklamaya çalışanlar var. 1-2 hafta satışlar azalsın fiyatları düşer. Ancak 11.000 TL altında RTX 3050 sistem, 14.000 TL altında RTX 3060 sistem beklemek bulunan koşullarda mantıklı olmaz.
O yüzden bas bas bağırıyorum fiyat algısı diye hocam. Fiyat algısı yükselirse fiyatlar yükselir rahatça sattığı bir ürünü adam neden daha uyguna koyacak?

:D sizle medenice konuşulmaz dalga mantığına vurmuşsunuz. Tabi gerçekler acıtınca bu yolu seçmeye karar verdiniz herhalde.

Neyse hocam boşveer 3060 20K olmalı diyelim geçelim.

Niye düşmez hocam? Yani bize az kart geliyor bizde onu rahat satıyoruz zaten neden düşürelim mi diyorsunuz. Neden 1 kar etmeniz gerekirken 5 kar etmek istiyorsunuz?
Ya bak iyi birine benziyorsun ama inat etmişsin mantıklı düşünmemeye. Üstteki arkadaşla mantıklı bir şekilde nasıl konuşmuşuz bir oku.
Adam dual 3050 yi 575 usd ye mal ediyor. Nasıl 6k ya satsın. 6 k ya satsa millet alıp sahibindene koyacak zaten.
Bir firma kampanya yaparken parçaları alt alta dizer sonra pazarlama için ayırdığı bütçeyi düşer. Çarpar kurla satar.
Satışlar azalırsa fiyatları düşürecek olan firmalar değil markalardır

Her firmanın birbiriyle anlaşıp fiyat yükseltmesine aklın alıyor mu senin. Böyle bir şey mümkün mü gerçekten?

Top Bottom