Neler Yeni

Ethereum kazan internet kafe

4ykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut Mehmet Doğan
Twitter
aykutmehmetd
Öncelikle hepinize merhabalar, iyi bayramlar.

Dün internet kafeye gittim, yanımdaki bilgisayar boştu ama yaklaşık 10 dakikada bir ekranı açılıp bir hata mesajı çıkıp tekrar kapanıyordu. Bu sürekli tekrarlanınca ne olduğunu merak ettim, ekrana baktım ve ethereum kazıldığını farkettim.

Daha sonra internet kafenin, tüm boş masalarda Ethereum kazdığını farkettim. Bir müşteri geldiği zaman bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor ve müşteri bilgisayar başında olduğu sürece herhangi bir şekilde Ethereum kazmıyor. Müşteri masadan kalkınca tekrar Ethereum kazmaya devam ediyor.

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Sisteme zarar vermez mi? Bunu yapmak ne kadar mantıklı?

(Kafede 100’e yakın masa var ve hepsinde bazıları MSI bazıları Asus olmak üzere RTX 3060 var.)

Shiden

80+ Bronze
24 saate 5 dolara yakın kazıyor galiba. Karlı iş gibi duruyor.
Günden 500 dolar,
Ayda 15.000 dolara yakın ediyor.

Şimdi internetten bakım da ona göre bilgi verdim. Etherium için günlük 4.79 dolar kazandırdığını belirtmişler RTX 3060 için.

rookie27

80+ Gold
Günlük ortalama 30TL desek her sistem için 30*100 3000 yapar.

3000*30 90.000 yapar.
Güzel para açıkçası.
Elektrik ıvır zıvır felan çıkaralım 60K diyelim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
3060ları ucuz aldıklarını tahmin ediyorum. Eğer 7 8 aydır kazım yapıyorsa çoktan kartın masrafını çıkarmıştır kendileri . Gayet mantıklı.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Uzun zamandır bu sistem bu şekilde işliyor.

4ykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut Mehmet Doğan
Twitter
aykutmehmetd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3060ları ucuz aldıklarını tahmin ediyorum. Eğer 7 8 aydır kazım yapıyorsa çoktan kartın masrafını çıkarmıştır kendileri . Gayet mantıklı.
Ne kadardır kazım yaptıklarını bilmiyorum en son pandemiden önce gitmiştim ama daha 2 hafta falan oldu onlar 3060’a geçeli.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ne kadardır kazım yaptıklarını bilmiyorum en son pandemiden önce gitmiştim ama daha 2 hafta falan oldu onlar 3060’a geçeli.
Doğru düzgün soğutulursa sorun olmuyor diye biliyorum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Öncelikle hepinize merhabalar, iyi bayramlar.

Dün internet kafeye gittim, yanımdaki bilgisayar boştu ama yaklaşık 10 dakikada bir ekranı açılıp bir hata mesajı çıkıp tekrar kapanıyordu. Bu sürekli tekrarlanınca ne olduğunu merak ettim, ekrana baktım ve ethereum kazıldığını farkettim.

Daha sonra internet kafenin, tüm boş masalarda Ethereum kazdığını farkettim. Bir müşteri geldiği zaman bilgisayar kapanıp tekrar açılıyor ve müşteri bilgisayar başında olduğu sürece herhangi bir şekilde Ethereum kazmıyor. Müşteri masadan kalkınca tekrar Ethereum kazmaya devam ediyor.

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir? Sisteme zarar vermez mi? Bunu yapmak ne kadar mantıklı?

(Kafede 100’e yakın masa var ve hepsinde bazıları MSI bazıları Asus olmak üzere RTX 3060 var.)
İnternet kafelerin zorlu bir süreçten geçtiğini düşünüyorum müşteri yoktur fazla diye ayda 12-15 bin dolar arası para gayet güzel şahsi fikrimce gerekli önlemleri alıyorlardır soğutma vs.

4ykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut Mehmet Doğan
Twitter
aykutmehmetd
O kadar bilgisayar ile mining yapıyor olması gayet normal. 15.000 Dolar doğru ise 3 yıl boyunca sadece müşterilerden kazanacağından daha fazlasını kazanıyordur.
Açılış ücreti 3₺
Saatlik ücret 5₺
muhtemel evet, müşterilerden kazanacağından daha fazla kazanıyorlardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet kafelerin zorlu bir süreçten geçtiğini düşünüyorum müşteri yoktur fazla diye ayda 12-15 bin dolar arası para gayet güzel şahsi fikrimce gerekli önlemleri alıyorlardır soğutma vs.
Masaların üstünde raf gibi bir alan var, kasalar orda duruyor ve kasaların kapakları açık. Mekan 3 katlı, her katta klima çalışıyor.

Top Bottom